Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΠΕΝΤΑΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ..





Πεντάωρη παναττική στάση εργασίας την Τετάρτη, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, καθώς και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 11 πμ, έξω από το υπουργείο Υγείας αποφάσισε...
η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας, των Προνοιακών Μονάδων και του ΕΚΑΒ.

Προσοχή! Αυτά είναι τα 4 νοθευμένα λάδια που εντόπισε ο ΕΦΕΤ

Πωλούνταν ως έξτρα παρθένα και ήταν ηλιέλαια με χρώμα-Καλούνται οι καταναλωτές να μην τα καταναλώσουν. Στην ανάκληση νοθευμένων - μη κανονικών και μη ασφαλών ελαιολάδων, τα οποία μάλιστα είχαν βγει στην αγορά ως έξτρα παρθένα, προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), αφού διαπιστώθηκε ότι είναι ηλιέλαια «τεχνητά κεχρωσμένα».

Οι τροφές που καθαρίζουν τους πνεύμονες των καπνιστών








Το κάπνισμα, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το καυσαέριο επιβαρύνουν τους πνεύμονες, τα βασικότερα όργανα του σώματος για καλή υγεία και ευεξία. Πέρα από έναν υγιεινό τρόπο ζωής, υπάρχουν και κάποια τρόφιμα που έχουν την ιδιότητα να απομακρύνουν τις τοξικές ουσίες από τους πνεύμονες.

Όνομα – σοκ στο τραπέζι για τη θέση του επιτρόπου!


20140721-140729-50849327.jpgΟλική ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα και τις διαρροές φέρνει η πληροφορία οτι για τη θέση του ευρωπαίου επιτρόπου προωθείται ένα όνομα – έκπληξη!
Μάλιστα, αναμένεται να βάλει “μπουρλότο”, αφού είχε ακουστεί έντονα το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία είχε κάνει και συναντήσεις για το θέμα με τον Αντώνη Σαμαρά. Παράλληλα, είχαν ακουστεί και άλλα ονόματα .

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Αθανασίου κατάργησε τη διάταξη για τον παράνομο πλουτισμό των πολιτικών!






ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ! Αλλα και τους “κηπουρους” που βρέθηκαν με βιλάρες και πισίνες μετά το μνημονιο…

Της Μαντρόνας Κατσαλή
Με διάταξη που έφερε στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, απαλλάσσονται…

Δείτε πότε θα καταβληθεί η επόμενη δόση του κοινωνικού μερίσματος







Η κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγανη και του υφυπουργού Εργασίας Β. Κεγκέρογλου προβλέπει ότι οι νέοι δικαιούχοι για το κοινωνικό μέρισμα βάσει των νέων κριτηρίων και των φορολογικών δηλώσεων του 2014 θα πάρουν το επίδομα τέλος Ιουλίου.

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα αρτοποιεία για το ζύγισμα του ψωμιού





Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος έκανε γνωστό ότι από σήμερα ξεκινούν έλεγχοι για την εφαρμογή της διάταξης που προβλέπει υποχρεωτικό ζύγισμα του ψωμιού και επιβολή κυρώσεων στους παραβάτες.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Una Lacrima Sul Viso Bobby Solo

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Το κράτος δεν "αγγίζει" τους πλούσιους - Εισπράχθηκαν μόλις 5 στα 100 ευρώ από βεβαιωμένους φόρους πλουσίων








Μόλις 5 ευρώ στα 100 ευρώ των φόρων που έχει βεβαιώσει κατά τους ελέγχους φυσικών προσώπων μεγάλου πλούτου έχει εισπράξει το υπουργείο Οικονομικών στο εξάμηνο Ιανουαρίου - Ιουνίου 2014.

ΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ








    O γιος του Ζαγορίτη επιστημονικός σύμβουλος της Σπυράκη στην Ευρωβουλή.
    H κυβέρνηση έπιασε πάτο!
    Προφανώς έτσι εννοούν τις μεταρρυθμίσεις.
    Να διορίζουν τα δικά τους παιδιά, τους μπαμπάδες (και τον μπαμπά Ζαγορίτη τον βόλεψαν ως επικεφαλής του Συνηγόρου του Καταναλωτή,)

Οάσεις δροσιάς μέσα στην πόλη: Που να πάτε για μπάνιο αν ''ξεμείνετε'' στη Θεσσαλονίκη











  Όταν τα κλιματιστικά, οι ανεμιστήρες και τα νερά δεν αρκούν για την 
αντιμετώπιση του υδραργύρου που συνηθίζει να έχει τάσεις ανόδου, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν απεγνωσμένα οικονομικές ανάσες δροσιάς.
    Πολεμώντας το "θανατηφόρο" συνδυασμό ζέστης-υγρασίας, δέκα δημοτικά κολυμβητήρια και πισίνες καλούν τους Θεσσαλονικείς να... βουτήξουν!

Οι άγνωστες δράσεις του λεμονιού









Το λεμόνι είναι πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών για τον ανθρώπινο οργανισμό και πολύτιμος σύμμαχος στους τομείς της ομορφιάς και της καθαριότητας. Έχετε αναρωτηθεί πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε με το λεμόνι;

Δώστε στο Παιδί σας μια «Πλούσια» Ζωή— χωρίς να το κακομάθετε






Μήπως σήμερα τα παιδιά είναι περισσότερο κακομαθημένα σε σχέση με προηγούμενες γενιές;  Μήπως θέλουμε να δώσουμε στο παιδί μας μια «πλούσια» ζωή, αλλά φοβόμαστε μήπως το μετατρέψουμε σε κακομαθημένο εγωιστή;  Μπορούμε να βρούμε τη χρυσή τομή!

Σοβαροί κίνδυνοι από τις μπαταρίες - κουμπιά


Σοβαροί κίνδυνοι από τις μπαταρίες - κουμπιά












Χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο υφίστανται σοβαρούς εσωτερικούς τραυματισμούς από την κατάποση μπαταριών μεγέθους κέρματος, σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Εκτόξευση των βάσεων στις περιζήτητες σχολές -Πού θα σημειωθεί άνοδος πάνω από 700 μόρια

Εκτόξευση των βάσεων στις περιζήτητες σχολές -Πού θα σημειωθεί άνοδος πάνω από 700 μόρια



Με το βλέμμα… στραμμένο στις βάσεις εισαγωγής των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ της χρονιάς του 2012 θα πρέπει να είναι οι φετινοί υποψήφιοι και κυρίως εκείνοι που στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές όλων των επιστημονικών πεδίων, αφού τα μόρια θα κινηθούν ανοδικά.

Η ιστορία της πλατείας Ομονοίας

Η ιστορία της πλατείας Ομονοίας