Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

οι Σαμαράδες .....

Όλοι οι Σαμαράδες δεν είναι το ίδιο...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvSABQ9hbSnvym1B6CMBOw7VCsbnMM_ujpcF4MxaFWgp_vjcwQzvkSDgZTOTzz1Miff34e97pDAHLEbmCTQYDOszgPt5p7bky9Q6-Jrt4aKpL1YdAIfZWGfK7orrqDBIDxkwyEPemt0Ftl/s1600/Samaras+kai+Samaras.jpg

Με "εντολή Σαμαρά" η Ελλάδα στους 16 του παγκοσμίου κυπέλου!

Στη Βουλή το Μετρό Θεσσαλονίκης από τον Καλαφάτη

Το θέμα του Μετρό της Θεσσαλονίκης στη Βουλή φέρνει ο Σταύρος Καλαφάτης με πρότασή του προς τον Υπουργό Υποδομών κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για ειδική συζήτηση στη Βουλή, ο οποίος την έκανε αμέσως αποδεκτή. Ο Σταύρος Καλαφάτης διατύπωσε την πρότασή του στη διάρκεια σημερινής συζήτησης που διεξήχθη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής με τη συμμετοχή του Δημάρχου Κεφαλονιάς για τα θέματα που έχουν προκύψει από τους σεισμούς στο νησί.

Ευ. Μεϊμαράκης: Δεν παίρνω τίποτα πίσω από όσα έχω πει

Ευ. Μεϊμαράκης: Δεν παίρνω τίποτα πίσω από όσα έχω πειΜέγας πονοκέφαλος για την κυβέρνηση η εμμονή του προέδρου της Βουλής να συγκληθεί εκτάκτως η Ολομέλεια αν συγκεντρωθούν οι 120 υπογραφές για το δημοψήφισμα
Η κυβέρνηση έχει πρόβλημα. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Φοροκαταιγίδα 9 + 2 δισ. μέχρι το τέλος του έτους

Φοροκαταιγίδα 9 + 2 δισ. μέχρι το τέλος του έτουςΟι έξι φόροι που θα μας αδειάσουν τις τσέπες!
Κάτι λιγότερα από 2 δις ευρώ το μήνα θα πρέπει να πληρώσουν οι πολίτες στην εφορία, με τη φοροκαταιγίδα που ξεκινά ήδη από αυτό τον μήνα.

Επίθεση του Τζιτζικώστα στην κυβέρνηση για τις "52" Κυριακές

Επίθεση του Τζιτζικώστα στην κυβέρνηση για τις 52 Κυριακές

Ουδέν μονιμότερο τού προσωρινού..






     Θυμόμαστε όλοι, κάποιες παραμονές Χριστουγέννων, αυτά που πέρασαν ή τα προηγούμενα
,
     ..που μας είπαν ότι ''έτσι, για μια φορά'',  ''για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος και η αγορά'', θα ανοίξουν τα μαγαζιά κανα δύο έξτρα Κυριακές;

Ελεύθεροι με όρους άλλοι δέκα κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Χαλκιδική



Ελεύθεροι με όρους άλλοι δέκα κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Χαλκιδική
 Ελεύθεροι, στην πλειονότητά τους με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν δέκα ακόμη κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν στην ανακρίτρια Πολυγύρου για μία σειρά από επεισόδια που σημειώθηκαν πέρσι στην βορειοανατολική Χαλκιδική, σχετικά με την εξόρυξη χρυσού στην περιοχή.

Οι βουλευτές παίρνουν άδεια δυο μήνες και πληρώνονται και από πάνω!


image
Η θερινή παύση των εργασιών των κοινοβουλίων της Ευρώπης αποτελεί κάτι σαν παράδοση. Το διάστημα για το οποίου κλείνουν ποικίλλει από δύο εβδομάδες μέχρι και πάνω από δύο μήνες.
Αυτοί που απολαμβάνουν τις περισσότερες ημέρες διακοπών είναι οι Γερμανοί, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του 2013 είχαν στη διάθεσή τους 34 ημέρες για να ξεκουραστούν.

Ο μπόμπιρας τα ζώα και η ανάκριση προς την μητέρα του!


Για τα καλά "στρίμωξε" την μητέρα του ο μικρός πιτσιρικάς που βλέπετε στη φωτογραφία. Ο λόγος; Το πιάτο με το χταπόδι που είχε μπροστά του για να φάει. Μόλις το αντιλήφθηκε ξεκίνησε την ανάκριση προς τη μητέρα του, λέγοντας...
της ότι δεν πρέπει να σκοτώνουμε τα ζώα για να τα τρώμε και ότι ο ίδιος θα προτιμά να βλέπει όρθια και χαρούμενα.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

que c'est triste venise Charles Aznavour

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

ΒΙΝΤΕΟ-Ο γύρος της Ελλάδας σε 13 ημέρες

ΒΙΝΤΕΟ-Ο γύρος της Ελλάδας σε 13 ημέρες
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η ιδέα ήταν να γυρίσουμε όλη τη χώρα σε 13 ημέρες,

O Σαμαράς "ανακάλυψε" ότι στο Καστελόριζο δεν υπάρχει μόνιμος γιατρός



 Στο ακριτικό Καστελόριζο βρέθηκε για μία μέρα ο Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του Γεωργία, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (05/07) για τον εορτασμό των 60ων γενεθλίων του ομογενή κροίσου Άντριου Λιβέρη.

Τι συμβαίνει με τη νέα γενιά; - Εξαιρετικό άρθρο ενός 14χρονου

Όσο και αν είναι επώδυνο για μένα , δυστυχώς ανήκω σε αυτήν τη γενιά. Αναφέρομαι βεβαίως, βεβαίως στη γενιά ανθρώπων που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα την περίοδο από 1998 και πάνω.Μια γενιά που μεγάλωσε με σύντροφο την τεχνολογία.

Όταν τη νύχτα κλείνουν τα μουσεία

Φανταστικό!!! απολαύστε το.....


Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ...

 





Την Δευτέρα 14 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 30 Αυγούστου. Επίσης, στις 20 Ιουλίου ημέρα Κυριακή, τα καταστήματα...
θα είναι ανοιχτά σε όλη τη χώρα από 11πμ έως 8μμ.

11 δουλειές που δεν θα μπορούσες να φανταστείς ότι υπήρχαν κάποτε

Η βιομηχανική επανάσταση και η πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας, μπορεί να έκαναν τη ζωή μας πιο εύκολη σε
ορισμένους τομείς και να αυτοματοποίησαν άλλους, ωστόσο είχαν σαν αποτέλεσμα και την κατάργηση συγκεκριμένων θέσεων εργασίας που σήμερα φαντάζουν πολύ μακρινές και έξω από την πραγματικότητα μας.

H χαρά της ελευθερίας δεν γνωρίζει σύνορα

Raju 2










Μετά από 50 χρόνια που έζησε αλυσοδεμένος και βίωσε την κακοποίηση, δάκρυα κύλησαν στο πρόσωπο του ελέφαντα Raju μετά την απελευθέρωσή του

Έρχονται οι "Ιδιωτικές Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας"- Τί είναι και πώς θα εξυπηρετούν τους πολίτες;

Τη δημιουργία Ιδιωτικών Μονάδων Ημερήσιας Νοσηλείας προωθεί το υπουργείο Υγείας, οι οποίες θα πραγματοποιούν μικροεπεμβάσεις, που δεν απαιτούν πολύωρη παραμονή των ασθενών. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκο, στόχος είναι απελευθερωθούν τα δημόσια νοσοκομεία από τις μικροεπεμβάσεις.

"Καμπάνα" 2.000 ευρώ στον περιπτερά που χρέωνε 3 ευρώ το μπουκαλάκι του νερού στην Ακρόπολη

Ακριβά θα πληρώσει την ιδέα του να ανεβάσει την τιμή στα μπουκαλάκια του νερού, ο ιδιοκτήτης περιπτέρου στην περιοχή της Ακρόπολης.