Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Τα 5 πράγματα που πρέπει να αποφεύγεις πριν πέσεις για ύπνο


Τα 5 πράγματα που πρέπει να αποφεύγεις πριν πέσεις για ύπνο

Τρως υψηλές σε λιπαρά τροφές
Οι λιπαρές και βαριές τροφές δε σε βοηθούν λίγη ώρα πριν πέσεις για ύπνο.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Strangers In The Night Φρανκ Σινατρα

Τα ψάρια (διδακτικός μύθος)

Ενα πρωί σε μια παραθαλάσσια πόλη, συνέβη ένα παράξενο φαινόμενο: Χιλιάδες ψάρια άρχισαν να ξεβράζονται από τα δυνατά κύµατα της θάλασσας και να πετάγονται στην ακτή. Ολα σπαρταρούσαν και μετά από λίγη ώρα, όπως ήταν φυσικό πέθαιναν.

Το ΣτΕ άναψε το πράσινο φως για το τζαμί στο Βοτανικό

τζαμι


Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την υπ’ αριθμ. 2399/2014 απόφασή της, ενέκρινε ως νόμιμη την κρατική χρηματοδότηση ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους επί της Ιεράς Οδού, στην περιοχή του Βοτανικού του Δήμου Αθηναίων.

Πώς ελέγχεται το μυαλό μας με 10 αποτελεσματικές τεχνικές

Willy VerginerWilly Verginer





Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης....

Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν.Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.

Τα «έξυπνα» παγκάκια… εμφανίστηκαν στη Βοστόνη

Τα «έξυπνα» παγκάκια… εμφανίστηκαν στη ΒοστόνηΣτα παγκάκια και ιδίως σε αυτά που βρίσκονται στα πάρκα ο κόσμος κάθεται συνήθως για να διαβάσει την εφημερίδα του, για να ξαποστάσει ή και για να βλέπει τα παιδιά όση ώρα παίζουν. Κι όμως, η Βοστόνη… γνωρίζει πλέον τα «έξυπνα» παγκάκια, τα οποία δε χρησιμεύουν μόνο ως καθίσματα, αλλά και ως φορτιστές.

Δε φαντάζεστε τι παρήγγειλε ζευγάρι Γερμανών σε ταβέρνα στην Ικαρία



  


  Είστε τυχεροί που ζείτε στον ίδιο πλανήτη με τους Έλληνες.... κακόμοιροι, ε κακόμοιροι, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δημοφιλής τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης...
    Όπως βλέπετε στον λογαριασμό τους παρήγγειλαν.... 
μισή μερίδα μπριάμ!!!!!

Τι τρώμε σε μια φέτα σολωμού -Eιδικοί το ανέλυσαν







    Ποια ψάρια πρέπει να τρώμε; Στο έγκυρο γαλλικό περιοδικό για υγιή διατροφή «60 Εκατομμύρια Καταναλωτές» το ερώτημα τίθεται και απαντάται με επιχειρήματα. Ειδικοί έψαξαν τα φάρμακα, βαρέα μέταλλα και παρασιτοκτόνα σε φέτες σολωμού.
    Επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στις φέτες σολωμού γιατί είναι ένα προϊόν που καταναλώνεται ευρέως και εκτίθεται σε αφθονία στο εμπόριο, αν και μετά τα πρόσφατα ευρήματα η αγορά του συνεχώς μειώνεται.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

ΔΙΕΘΝΗ Καναδάς: Διψάς; Πες σωστά τον Εθνικό Ύμνο και θα δροσιστείς! (VIDEO)

Αν βρεθείς στον Καναδά και διψάσεις, έχε καλού κακού αποστηθίσει και τον εθνικό του ύμνο! Εάν πάλι, δεν το φροντίσεις, λυπούμαστε, αλλά μάλλον θα μείνεις με τη δίψα...

Γιατί τα καρότα είναι απαραίτητα στους άντρες

Γιατί τα καρότα είναι απαραίτητα στους άντρες