Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ Πνεύμονας εκδηλώσεων στα δυτικά



 


   Συνολικά σαράντα πέντε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (συναυλίες, παραστάσεις θεάτρου, χορού) περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στο αίθριο του γνωστού χώρου της Σταυρούπολης.
    Με αφορμή τη χθεσινή έναρξη της διοργάνωσης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής χαρακτήρισε το φεστιβάλ “πλουραλιστικό, πολυσυλλεκτικό, ανοιχτό και σήμα κατατεθέν όχι μόνο στις δυτικές συνοικίες αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη”. Την ανάγκη το φεστιβάλ να γίνει ακόμη πιο εξωστρεφές υπογράμμισε ο πρόεδρος του δ.σ. της Μονής Λαζαριστώνκαι αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Θεοφάνης Παπάς.

Παρατείνεται το σχολικό έτος


Παρατείνεται το σχολικό έτος

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

S.O.S H Φοιβιάννα Μιχαηλίδη Χρειάζεται Βλαστοκύτταρα Επειγόντως.

Η έκκληση του πατέρα της 38χρονης μητέρας:

"Η κόρη μου 38 ετών (με ένα παιδί 4,5 ετών) στον Άγιο Σάββα με οξεία λευχαιμία, ιδιαιτέρως δύσκολη περίπτωση. Μπορείς να ΣΩΣΕΙΣ μία ζωή, ίσως του παιδιού μου. ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ.

4 στους 10 μαθητές της Α' Λυκείου «κόπηκαν» στις Προαγωγικές Εξετάσεις

4 στους 10 μαθητές της Α Λυκείου «κόπηκαν» στις Προαγωγικές Εξετάσεις
Σχεδόν 4 στους 10 μαθητές της Α' Λυκείου «κόπηκαν» στις Προαγωγικές Εξετάσεις που διεξήχθησαν κατά 50% μέσω της Τράπεζας Θεμάτων και κινδυνεύουν να μείνουν στην ίδια τάξη.

Αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για τα εξοχικά

Αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για τα εξοχικάΣτον αντίποδα μειώσεις στις μικρές εμπορικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις
Αντιμέτωποι με αυξήσεις 11% στους λογαριασμούς ρεύματος θα βρεθούν από την 1η Ιουλίου περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια καταναλωτές με εξοχικές και δευτερεύουσες κατοικίες, οι οποίοι ανήκουν στη χαμηλή κατηγορία έως 800 κιλοβατώρες/τετράμηνο.

Η συμφωνία των τριών

Η συμφωνία των τριώνΗ ατζέντα των «10 σημείων»: Κάτι νέο γεννιέται, αφού για πρώτη φορά οι τρεις τοπικοί άρχοντες συνεννοούνται στα σημαντικότερα ζητήματα. Αρκεί να μη μείνουν στα… λόγια

Aυτά είναι τα ζευγάρια των «16»

Aυτά είναι τα ζευγάρια των «16»


'Eστειλαν δορυφόρο στο διάστημα και διακρίθηκαν στην Ευρώπη



Μία σπουδαία διάκριση σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό πέτυχε μία ομάδα μαθητών από την Κρήτη καθώς ο δορυφόρος που δημιούργησαν βραβεύτηκε σε διαγωνισμό που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος σε συνεργασία με το Νορβηγικό Κέντρο Διαστημικής Εκπαίδευσης.

Ιερώνυμος: Δεν αντέχει άλλο ο λαός, πρέπει να το καταλάβουμε


3F779BD40FAFB55836FD557A007BC993




Για το έργο που επιτελεί η Εκκλησία μίλησε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος, Ιερώνυμος. «Οι καθημερινοί άνθρωποι δεν φταίνε αλλά να μη μένουμε μόνο στη διαπίστωση», ανέφερε ο σεβασμιότατος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Τι δείχνει έρευνα για τα ναρκωτικά παγκοσμίως


Τι δείχνει έρευνα για τα ναρκωτικά παγκοσμίως

ΠΑΙΔΕΙΑ Αργυρό και χάλκινο μετάλλιο μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα

Oι μαθητές Ραφαήλ Τσιάμης (Β' Γυμνασίου) και Παρμενίων Κουτσογεώργος (Γ' Γυμνασίου) απέσπασαν ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στη 18η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων που διεξήχθη στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ) από 22 έως 25 Ιουνίου 2014.

Σμύρνη: Chat και φόρτιση κινητού με τη βοήθεια... γαϊδάρων! (ΦΩΤΟ)




Τη... γαϊδουρινή υπομονή εκμεταλλεύονται οι κτηνοτρόφοι της Σμύρνης, ώστε να... surf-άρουν στο internet, να φορτίσουν τα κινητά τους και γενικά, να έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρικό ρεύμα. Πώς; Φορτώνοντας τα ζώα με ηλιακά πάνελ, μέσα στα βουνά και τους λόγγους!