Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Σύσταση Ειδικής Επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Σύσταση Ειδικής Επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσειςΑίτηση για να "εξαφανιστείς" από την Google


Αίτηση για να εξαφανιστείς από την Google

Με πλαστό πτυχίο έγινε γιατρός, διευθυντής νοσοκομείου με ελικόπτερο και Φεράρι


kastanis-giannis-660Απίστευτο: Ένας πονηρός και προφανώς επικίνδυνος άνθρωπος ο Ιωάννης Καστάνης κατόρθωσε με πλαστό πτυχίο να γίνει γιατρός και να διοριστεί διευθυντής του πολυδύναμου περιφερειακού ιατρείου Σκύρου.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Που θα τοποθετηθούν 2.670 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί


Που θα τοποθετηθούν 2.670 πρώην δημοτικοί αστυνομικοί

Απίστευτη οφθαλμαπάτη: Πως να αντιστρέψετε ένα βέλος


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μια καταπληκτική οφθαλμαπάτη!
 Ένα άδειο ποτήρι τοποθετείται μπροστά από ένα βέλος. Ξαφνικά, βλέπουμε την φορά του βέλους να αντιστρέφεται απλώς γεμίζοντας το ποτήρι με νερό! Μαγικό; Μάλλον φυσική θα λέγαμε εμείς, καθώς ουσιαστικά πρόκειται για μια απλή εφαρμογή του φαινομένου της διάθλασης του φωτός. Αυτό που γίνεται με την εισαγωγή νερού στο ποτήρι είναι ότι αλλάζουμε το μέσο διάδοσης, με αποτέλεσμα οι ακτίνες φωτός να διαθλώνται (δηλαδή να αλλάζουν κατεύθυνση) και έτσι το βέλος να φαίνεται πως αλλάζει φορά! 
 Δείτε το βίντεο με την αντιστροφή του βέλους:


http://coolweb.gr/

Αυτός είναι ο λαός που έχει ανοσία στον καρκίνο!

xoutzaΥπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(;;;) Η δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας» δεν έχει σύνορα!


σταυρος


Οι αρμόδιοι ενός κρατικού πανεπιστημίου στην Καλιφόρνια της Αμερικής, διέταξαν μια φοιτήτρια να αφαιρέσει ένα σταυρουδάκι που φορούσε, ενώ εργαζόταν σε μια γιορτή πρωτοετών, για να μην ... προσβληθούν οι μη Χριστιανοί!

Πρόκειται για την 19χρονη Audrey Jarvis, που εργαζόταν στην ομάδα φοιτητών «Associated Φοιτητές Productions» (ASP) του Sonoma State University (SSU),

Η Παναγιά, η Εμποροπανηγυριώτισσα, να βάλει το χέρι της!   

 Παρατηρώντας τα ποσοστά αποχής σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, διαβάζεις κάτι απίστευτα νούμερα: Η. αποχή ανήλθε ΣΤΗΝ Σλοβακία ΣΤΟ 87%,  ΣΤΗΝ Τσεχία 80,5%, ΣΤΗΝ Πορτογαλία 65,5%, ΣΤΗΝ Βρετανία 64%, ΣΤΗΝ Ολλανδία 63%, ΣΤΗΝ Ισπανία 55 , 3%, ΣΤΗΝ Γερμανία 52%, ΣΤΗΝ Αυστρία 55%, ΣΤΗΝ Πολωνία 77%, ΣΤΗΝ Ουγγαρία 71%, ΣΤΗΝ Κροατία 76%, ΣΤΗΝ Σλοβενία ​​79%, ΣΤΗΝ Ρουμανία 65%,

Αυτές ήταν οι 3 τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου πριν ξεψυχήσει

anekshghtaΟ Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του… Αυτές ήταν:
1] Να μεταφερθεί το φέρετρό του στους ώμους από τους καλύτερους γιατρούς της εποχής.

Αυτή είναι η Ελλάδα! Δείτε το και θα ανατριχιάσετε

Για το βίντεο που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε και πρέπει να δείτε. Αυτή είναι η Ελλάδα μας και δεν είναι καθόλου ασήμαντο ένας Βρετανός ... Να φωνάζει με επιχειρήματα υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα! Ο πασίγνωστος κωμικός Stephen Fry μίλησε υπέρ της επιστροφής των μαρμάρων, σε ομιλία οργανισμού που διοργανώνει συζητήσεις για σπουδαία ζητήματα!

Κάππαρη - το φυσικό φάρμακο των Κυκλάδων


Γραμματέα Αναστασία Γεωπόνος ΓΠΑ
Στοιχεία του φυτού.
    Πρόκειται για έναν πολυετή θάμνο ύψους μέχρι 1,5 μέτρo με πολλούς βλαστούς λείου χρώματος καφεκόκκινου. Η ανθοφορία της ξεκινάει τον Μάιο και φτάνει μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Οι καρποί είναι ράγα, σχήματος αχλαδιού και χρώματος από γκρι έως καφέ.

Εκδήλωση σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καπνίσματος

Το κάπνισμα, ενεργητικό ή παθητικό, ενοχοποιείται για την εμφάνιση απειλητικών ασθενειών για την υγεία και τη ζωή του ανθρώπου. Παρά τη δυνατότητα της πρόληψης, ωστόσο το 10% των θανάτων παγκοσμίως στους ενήλικες οφείλεται στο κάπνισμα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Π.Ο.Υ.

Τελευταία μέρα για το Ε9gfgfgggfgfgdg


Τελευταία ημέρα σήμεραΤελευταία ημέρα σήμερα Παρασκευή 30 Μαΐου για την υποβολή του Ε9, προκειμένου να ακολουθήσει στη συνέχεια η έκδοση των εκκαθαριστικών για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων.
Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών σημειώνουν ότι εξετάζεται νομοθετική διάταξη, ώστε να δοθεί η δυνατότητα διορθώσεων στα στοιχεία ακινήτων του Ε9 έως και τρεις μήνες μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Απαλλαγείτε με φυσικό τρόπο από τις μύγες


Απαλλαγείτε με φυσικό τρόπο από τις μύγες

Φύλλα δάφνης: Γεμίστε ένα υφασμάτινο σακουλάκι με φύλλα δάφνης και κρεμάστε το κοντά σε πόρτες ή παράθυρα. Οι μύγες θα βρουν το δάσκαλό τους.

«Εξαφανίστηκαν» όλα τα VW up με φυσικό αέριο!!!

«Εξαφανίστηκαν» όλα τα VW up με φυσικό αέριο!!!Πριν από περίπου δύο μήνες ξεκίνησε η διάθεση των εκδόσεων του VW up με φυσικό αέριο. Οι συγκεκριμένες που είχαν επιδότηση από την εταιρεία ΔΕΠΑ by Fisikon ήταν προς διάθεση αντί του ποσού των 10.450 ευρώ.

Τα γεγονότα… σαν σήμερα

Τα γεγονότα… σαν σήμερα