Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο ΠΑΠΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ



    ΣΕ ΜΙΑ αμφιλεγόμενη Κίνηση ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Καθολική , Ο προοδευτικός Παπάς Φραγκίσκος  υποστηρίζει τις Τεχνολογίες RFID τσιπ δηλαδή εμφύτευμα με ραδιοσυχνότητα αναγνώρισης και το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα. Στους θρησκευτικούς κύκλους εκφράζεται οργή ​​που πηγάζει από την πεποίθηση ότι αυτά εμφυτεύματα RFID ΕΙΝΑΙ Η. ερμηνεία ΤΟΥ χαράγματος ΤΟΥ   Θηρίου Της Αποκαλύψεως .     Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίου κηρύγματος του Ποντίφικα, μίλησε στο πλήθος για την άποψή του σχετικά με την τεχνολογία RFID , και διαβεβαίωσε πολλούς οπαδούς του ότι δεν μπορεί να προκληθεί καμιά πνευματική βλάβη από την αποδοχή ενός τέτοιου εμφυτεύματος.

Ανοίξτε τε ηχεία, βάλτε πλήρη οθόνη… και απολαύστε τα βίντεο της National Geographic

Ανοίξτε τε ηχεία, βάλτε πλήρη οθόνη… και απολαύστε τα βίντεο της National Geographic

O Γκάντι και ο καθηγητής Peters

Όταν Γκάντι σπούδαζε νομικά στο University College of London, υπήρχε κάποιος καθηγητής ονόματι Peters, ο οποίος αισθανόταν εχθρικά απέναντί του κι επειδή ο Γκάντι ποτέ του δεν χαμήλωσε το κεφάλι μπροστά του, οι «αντιπαραθέσεις» τους ήταν πολύ συχνές.
Μια μέρα, ο Peters έτρωγε στην τραπεζαρία του πανεπιστημίου και ο Γκάντι ήρθε μαζί με το δίσκο του και κάθισε δίπλα στον καθηγητή. Ο υπεροπτικός καθηγητής, του είπε: 

Τι μπορεί να συμβεί με ένα κέρμα!

Τι μπορεί να συμβεί με ένα κέρμα!Δείτε τι συμβαίνει όταν ένα κοριτσάκι ρίχνει ένα νόμισμα στο καπέλο ενός πλανόδιου μουσικού στην πόλη Sabadell της Ισπανίας. Σταδιακά εμφανίζεται μπροστά της μια ολόκληρη ορχήστρα 100 ατόμων παίζοντας την "Ωδή στη Χαρά" από την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν! Ήταν σίγουρα ένα κέρμα που έπιασε τόπο!

"Αν υπάρχει μια φυλή στον κόσμο που κυριολεκτικά τη μισώ αφόρητα, αυτή η φυλή είναι οι Έλληνες



dgdfgdΣε ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» είναι καταγεγραμμένη η αφήγηση μίας Ελβετίδας, η οποία εξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων.
Όπως διαβάσαμε στο prisma951.gr

«Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τα απομακρύνει από τη φύση τους. Και όποτε δίνεται η ευκαιρία, το μίσος εκρήγνυται».

Τα παιδιά της Νομικής Αθηνών κέρδισαν την ομάδα του Harvard


gfgdgdggfgggnoik«Υπάρχουν φοιτητές που δουλεύουν συστηματικά, με αφοσίωση πάνω στις σπουδές τους, ακόμη κι όταν το πανεπιστήμιο είναι κλειστό», είπε με έμφαση, μιλώντας στην «Κ», η 22χρονη Αννα Βεντουράτου, τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Η ομάδα της Νομικής –με την Περσεφόνη Βερνάδου, τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, τον Παναγιώτη Κυριάκου και την ίδια– κατέκτησε την πρώτη θέση στον Παγκόσμιο Γύρο του διεθνούς πανεπιστημιακού διαγωνισμού εικονικής δίκης ELSA Moot Court Competition, που διεξήχθη στην έδρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στη Γενεύη.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ



http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Τι μισθό θα πάρουν οι νέοι ευρωβουλευτές

Τι μισθό θα πάρουν οι νέοι ευρωβουλευτές;

Κινέζικος πολλαπλασιασμός!

perierga.gr - Μάθημα Μαθηματικών: Ο "μαγικός" πολλαπλασιασμός!Μάθημα Μαθηματικών: Ο "μαγικός" πολλαπλασιασμός!Αυτά που ξέρετε περί μαθηματικών και πολλαπλασιασμού καλά θα κάνετε να τα ξεχάσετε! Ειδικά όσοι δυσκολεύεστε με την προπαίδεια και μπερδεύεστε με τα κρατούμενα, τώρα υπάρχει η λύση -και μάλιστα κινέζικη- που θα σας κάνει με μιας… μαθηματική διάνοια (το λιγότερο!).

Χάνουμε τη Θράκη. Stop!

Χάνουμε τη Θράκη. Stop!

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Έξυπνα και πολύ χρήσιμα έπιπλα

Έξυπνα και πολύ χρήσιμα έπιπλαΈξυπνα και πολύ χρήσιμα έπιπλα Εντυπωσιακά έπιπλα της εταιρίας Resource Furniture που έχουν σχεδιαστεί με πολύ έξυπνο τρόπο ώστε να υπάρχει η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση χώρου. Πολύ χρήσιμα, ειδικά σε σπίτια που δεν διαθέτουν μεγάλους χώρους.

και ξαφνικά!!!!.....


Οι συμπολίτες του τον τίμησαν μετά θάνατον με την ψήφο τους!

ASTYNOMIKOS_641_355

Ο Βασίλης Μαρτζάκλης, ο αστυνομικός που έχασε τη ζωή του εκτός υπηρεσίας, στην προσπάθειά του να διαφυλάξει έναν συμπολίτη του σε κίνδυνο, δολοφονήθηκε από έναν 30χρονο τσιγγάνο,ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Ανδραβίδας στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, με την παράταξη του Ανδρέα Κορομηλά.

Βόμβα - Σαλμά κατά Άδωνι για την συμμετοχή των ασθενών & την δαπάνη

Βόμβα - Σαλμά κατά Άδωνι για την συμμετοχή των ασθενών & την δαπάνη