Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Godfrey Bloom στην Ευρωβουλή: "Ο κόσμος θα μπουκάρει και θα σας κρεμάσει:"

ανεξάρτητος Αγγλος ευρωβουλευτής Godfrey Bloom έκανε μια εξαιρετική ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο στις 21 Νοεμβρίου 2013 σχετικά με την φορολογική πολιτική για την περίοδο 2014-2020, στο Στρασβούργο.
Μέσα σε ένα μόνο λεπτό περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί, αλλά και προλέγει μεγάλες κοινωνικές αναταραχές αν δεν αλλάξει αυτή η απάνθρωπη πολιτική. Απολαύστε τον:

- "Κύριε Μπλουμ, έχετε ένα λεπτό."

- "Λοιπόν κύριε Πρόεδρε, σκέφτομαι να ανακαλέσω στη μνήμη τη φράση του μεγάλου Αμερικανού φιλοσόφου Murray Rothbard ότι "το Κράτος είναι μια μεγάλη συμμορία κλεφτών!"

Η φορολογία αφορά σε ένα σύστημα όπου οι πολιτικοί μαζί με τους γραφειοκράτες κλέβουν χρήματα από τους πολίτες, για να τα ξοδέψουν με τον πιο αισχρό τρόπο, κι' εδώ (το ευρωκοινοβούλιο) δεν αποτελεί εξαίρεση.
Είναι συναρπαστικό. Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείτε να μιλάτε για φόρους χωρίς να σας πιάνουν τα γέλια. Ολη η επιτροπή και οι όλοι οι γραφειοκράτες φοροδιαφεύγουν!
Εσείς δεν πληρώνετε φόρους, όπως πληρώνουν φόρους οι πολίτες! Εσείς, έχετε συνάψει κάθε είδους ειδικές συμφωνίες κι έχετε ένα σωρό φορολογικούς συντελεστές, πολύ ψηλό αφορολόγητο και οι συντάξεις που παίρνετε δεν επιβαρύνονται με συνδρομές.
Εσείς είστε οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες στην Ευρώπη και τολμάτε να μιλάτε με ύφος 7 καρδιναλίων για την φοροδιαφυγή των πολιτών!!!
Λοιπόν το μήνυμα έχει φτάσει στ' αυτιά των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και πολυ σύντομα θα αντιληφθείτε πως αυτοί που βλέπουν την Ευρωπαϊκή Ενωση με σκεπτικισκμό θα επιστρέψουν τον Ιούνιο σε όλο και μεγαλύτερους αριθμούς κι' ακόμα χειρότερα, δε θα αργήσει ο καιρός που θα μπουκάρουν εδώ μέσα και θα σας κρεμάσουν και θα έχουν δίκιο!"
Μετάφραση Αννυ Λιγνού για το www.e-fungus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου