Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 28-12-2014


Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες σταδιακά και από τα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές...
καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα, που κατά τόπους θα είναι έντονα, κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν ανατολικότερα, επηρεάζοντας και τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 7 βαθμούς, από 0 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί αλλά από το μεσημέρι και μετά θα παρουσιάσουν σημαντική ενίσχυση σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή ενίσχυση σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις.

Αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με ενίσχυση από το απόγευμα σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές αργά το βράδυ, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με ενίσχυση από απόγευμα και μετά σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.

meteo.gr
http://ksipnistere.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου