Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 25-12-2014


Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά μετά το μεσημέρι...
και από τα δυτικά θα πυκνώσουν, τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες και παγετό νωρίς το πρωί κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, περιμένουμε τα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -2 έως 15 στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 16 στην Ήπειρο, από 5 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά κυρίως στα ανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα βορειοδυτικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι και η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι νοτιοανατολικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα διατηρηθεί ενισχυμένο στα 6 με 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τα Χριστούγεννα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις, αρκετό κρύο το πρωί και πιθανόν τοπικές ομίχλες, περιμένουμε τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

meteo.gr
ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου