Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Νέα υπηρεσία ΟΤΕ Satellite για internet οπουδήποτε



  • Η χρήση της υπηρεσίας δεν προϋποθέτει σταθερή τηλεφωνική γραμμή και ο εξοπλισμός (ειδική δορυφορική κεραία και modem) διατίθεται δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.


 Γρήγορο internet ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες ή δύσβατες περιοχές με ταχύτητες DOWNLOAD έως 22 Mbps και upload έως .. 6 Mbps, παρέχει στους συνδρομητές του ο ΟΤΕ με τη νέα υπηρεσία ευρυζωνικού internet μέσω δορυφόρου, “OTE Satellite Internet”.

Ειδικότερα, σε συνεργασία με την Eutelsat, το “OTE Satellite Internet” είναι διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα και, όπως αναφέρει η εταιρεία, αποτελεί ιδανική λύση για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα ευρυζωνικού internet (μέσω σταθερής ή κινητής σύνδεσης) στην περιοχή τους. Η χρήση της υπηρεσίας δεν προϋποθέτει σταθερή τηλεφωνική γραμμή και ο εξοπλισμός (ειδική δορυφορική κεραία και modem) διατίθεται δωρεάν (για περιορισμένο χρονικό διάστημα).

Τα οικονομικά προγράμματα

Η υπηρεσία “OTE Satellite Internet” διατίθεται σε τρία προγράμματα:

- “OTE Satellite Internet 10’’, με 29,90 ευρώ / μήνα, με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 10GB.

- “OTE Satellite Internet 25’’, με 39,90 ευρώ / μήνα, με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 25GB και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από 00:00 - 06:00.

- “OTE Satellite Internet 100’’, με 79,90 ευρώ / μήνα, με μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 100GB και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από 00:00 - 06:00.

Οποιοδήποτε από τα προγράμματα “OTE Satellite Internet” μπορεί να συνδυαστεί, και με την υπηρεσία OTE TV Μέσω Δορυφόρου. Χρησιμοποιώντας μόνο την κεραία του “ΟΤΕ Satellite Internet” οι πελάτες του ΟΤΕ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, σε περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 25 σε ποιότητα HD, με 21,90 / μήνα για το Full Pack4 του OTE TV.

To OTE Satellite Internet διατίθεται στα καταστήματα OTE, COSMOTE, και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ενώ περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο www.ote.gr/Satellite_Internet


 http://greece-salonika.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου