Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

ΕΜΠΛΕΞΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ OFFSHORE ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!


ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΑΚΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!!!
Αίτημα στη Βουλή προκειμένου να ερευνηθεί αν ο Γιώργος Καρατζαφερης έχει συμπεριλάβει στις δηλώσεις του και δυο υπεράκτιες εταιρείες που φέρεται να του ανήκουν έστειλαν οι δικαστικές αρχές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, πρόκειται...
για την υπόθεση που σχετίζεται ξανά με τα «αμαρτωλά» ελικόπτερα Super Puma. Σε μία από τις offshore που φέρεται να ανήκει στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ έχουν εντοπιστεί εμβάσματα ύψους 1.650.000 ευρώ σε δύο διαφορετικές περιόδους.
Οι πληρωμές, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, έχουν γίνει από τον μεσάζοντα για την αγορά των ελικοπτέρων Super Puma τον Δεκέμβριο του 2000.
Μετά το δημοσίευμα ο Γ. Καρατζαφέρης διένειμε δήλωσή του με την οποία όμως δεν απαντά στην ουσία του ρεπορτάζ :
«Σχετικά με την βασιμότητα και έκταση των αναφερομένων στο δημοσίευμα της εφημερίδας REALNEWS δηλώνω ότι αγνοώ παντελώς τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτό.   Εκτιμώ την προσπάθεια της εφημερίδας να ρίξει άπλετο φως σε τέτοιες υποθέσεις που άλλωστε είναι ξένες στον αξιακό και πολιτικό κώδικα και χαρακτήρα μου.   Προσωπικά, θα κάνω τις επιλογές μου ώστε να διευκολύνω την απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος, έως ότου λάμψει η αλήθεια. Πάντως στέλνω προς όλους το μήνυμα ότι είμαι εδώ, όρθιος και «έχουν γνώσιν οι φύλακες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου