Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών στη Θεσσαλονίκη







Διεθνή πιστοποίηση γνώσεων Πρώτων Βοηθειών θα αποκτήσουν όσοι παρακολουθήσουν τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών που διοργανώνει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στη Θεσσαλονίκη,το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου.

Τα σεμινάρια μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες που θέλουν να εκπαιδευτούν σε Πρώτες Βοήθειες και, συγκεκριμένα, στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση

(ΚΑΡ.Π.Α.), τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED), την αντιμετώπιση πνιγμονής, την πλάγια θέση ασφαλείας, αλλά και σε άλλες βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν εξάωρη διάρκεια (9.00 – 15.00), ενώ θα δημιουργηθούν γκρουπ λίγων ατόμων. Το σεμινάριο της Κυριακής 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ ΙΒΕΠΕ ΣΕΒ (6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης), ενώ αυτά του Σαββάτου 8 και της Κυριακής 9 Νοεμβρίου στο Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜΘ (Λ. Νίκης με Μορκεντάου 1).

Σημειώνεται ότι πρόκειται για αυτοτελή σεμινάρια κι όχι για σειρά προγραμμάτων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC), η οποία έχει τετραετή ισχύ.

://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου