Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ιδιοκτήτης καταπατημένης γης ο υπουργός οικονομικών




    Στις αρχές  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  Ο  υπουργός Οικονομικών  Γκίκας Χαρδούβελης  εξήγγειλε νομοθέτημα ΤΟ οποίο  επιτρέπει ΘΑ ΣΕ κατόχους καταπατημένων δημοσίων εκτάσεων, να τις νομιμοποιούν .
    Όπως αποκαλύπτει το  Hot Doc,  Ο  Γκίκας Χαρδούβελης  ΚΑΙ το η σύζυγός του  Σούζαν Μπεζτζιάνείναι κάτοχοι μιας τέτοιας δημόσιας έκτασης , πράγμα το οποίο πιθανότατα γνώριζαν όταν την αγόρασαν.
    ΤΟ Ζεύγος Άμεσα  Χαρδούβελη  κατέχει, όπως αποκαλύπτουμε,  την πλαγιά ενός βουνού με προνομιακή θέα στη θάλασσα . Πρόκειται για οικόπεδο 40 στρεμμάτων στα Πούλιθρα Αρκαδίας, κοντά στο Λεωνίδιο, τα 20 εκ των οποίων, αποτελούν δημόσια γη .

    Η ερευνητική ομάδα του περιοδικού, μάζεψε ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που αφορούσαν την αγοραπωλησία του οικοπέδου ΑΠΌ ΤΗ  σύζυγο Χαρδούβελη ΤΟ  2006 .
    Συγκέντρωσε επίσης, τις διαδοχικές αεροφωτογραφήσεις της περιοχής που εμφανίζουν την καταπατημένη έκταση ως δασική. Το η παραδοχή όμως ΓΙΑ ΤΟ Οτι  ΕΙΝΑΙ Δημόσια έκταση  προέρχεται  ΑΠΌ τις περιγραφές που υπάρχουν ΣΤΑ συμβόλαια  ΤΑ οποία αποκαλύπτουμε.
    Αυτά Σ », όπως θα διαπιστώσετε,  δεν υπάρχει καμιά βεβαίωση Δασαρχείου πως η γη δεν είναι δημόσια ή δασική , ΑΛΛΑ  ούτε τοπογραφικό παρότι αυτό επιβάλλεται ΑΠΌ ΤΟΝ νόμο.
    Ο  Γκίκας Χαρδούβελης  ΚΑΙ το η σύζυγός του ΕΙΝΑΙ υποχρεωμένοι ΝΑ παραδώσουν ΤΗ Δημόσια καταπατημένη ΓΗ στον νόμιμο Ιδιόκτητη Της. Δηλαδή  ΣΤΟ κράτος . Άλλωστε κανένας νόμος δεν προβλέπει δικαίωμα χρησικτησίας σε δημόσια έκταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου