Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Δωρεάν μαστογραφία για άνεργες και ανασφάλιστες γυναίκες της Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία των ΑΝ.ΕΛ.






Πρόγραμμα δωρεάν προληπτικής μαστογραφίας στη Θεσσαλονίκη για το μήνα Νοέμβριο διοργανώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σε συνεργασία με τη Γραμματεία Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας και τη Γραμματεία Γυναικών και Στήριξης Ελληνικής Οικογένειας.

Το πρόγραμμα, που παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση εχθές στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Διακονίας, απευθύνεται σε άνεργες, άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες, καθώς και σε τρίτεκνες και πολύτεκνες μητέρες, που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να πραγματοποιήσουν τις απαιτούμενες προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού .
Όπως τόνισε, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, που παρευρέθηκε στην παρουσίαση, σκοπός της πρωτοβουλίας του κόμματος είναι να επεκταθεί το πρόγραμμα και σε ολόκληρη την Ελλάδα, με έμφαση τις απομακρυσμένες περιοχές. Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Καμμένος, δεν απαιτείται ουδεμία οικονομική επιβάρυνση, ενώ το πρόγραμμα είναι επικουρικό και δεν αντικαθιστά τη δημόσια πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια υγεία.
Από την πλευρά του, ο ιατρός ακτινολόγος Γιάννης Βαλερής ανακοίνωσε και τη διενέργεια του επόμενου Ιατρικού Προγράμματος Προσφοράς και Αλληλεγγύης, το οποίο θα είναι μεγαλύτερης κλίμακας και θα αφορά «ακριβοθώρητες» ειδικότητες, όπως παιδοπνευμονολογικό, δερματολογία, βιοπαθολογία, ψυχιατρική, αλλά και αξονική κ μαγνητική τομογραφία.
Πληροφορίες
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή, 11,00 - 13,00 και 18,00 έως 20,00
Συντονιστική Επιτροπή Ν. Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 23, 1ος όροφος, τηλ. 2310 276 500

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου