Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΘΕΣγάλα: Αυτόματοι Πωλητές Φρέσκου Γάλακτος σε 6 σημεία σε όλη τη Θεσσαλονίκη


hxpb3




Τη δυνατότητα να πίνουν φρέσκο γάλα, υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, έχουν από σήμερα και οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, αφού λειτουργούν και στη Θεσσαλονίκη έξι Αυτόματοι Πωλητές Φρέσκου Γάλακτος από το συνεταιρισμό «ΘΕΣγάλα» ο οποίος εισήγαγε πριν από ένα χρόνο την καινοτομία στη Θεσσαλία, με μεγάλη επιτυχία.
Πλέον οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θα μπορούν να βρίσκουν ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν, Φρέσκο Γάλα, Πλήρες και Ελαφρύ (light), 24 ώρες το 24ωρο, σε έξι συνολικά σημεία πώλησης, ενώ πολύ σύντομα τα σημεία θα αυξηθούν.
Η καινοτόμα αυτή προσπάθεια παρουσιάστηκε από το Συνεταιρισμό «ΘΕΣγάλα» σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Θαν. Βακάλης, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στις συνέργειες τις οποίες προωθεί η δράση του Συνεταιρισμού, αλλά και στα συνολικότερα οφέλη για τη τοπική κοινωνία.
Όπως τόνισε ο κ. Βακάλης, η λειτουργία των Αυτόματων Πωλητών φρέσκου, παστεριωμένου γάλακτος εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη Λάρισα, πριν από ένα χρόνο βρίσκοντας θετική ανταπόκριση από τους καταναλωτές. Οι Αυτόματοι Πωλητές από σήμερα λειτουργούν και στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για γάλα το οποίο προέρχεται από παραγωγούς της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Το γάλα συλλέγεται από τις φάρμες, παστεριώνεται και διατίθεται στους Αυτόματους Πωλητές σε λιγότερο από 24 ώρες διατηρώντας αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά του.
Η εμπορική δραστηριότητα του «ΘΕΣγάλα» έχει ως στόχο αφενός να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα των παραγωγικών μονάδων των μελών του οι οποίοι παράλληλα εντάσσονται σε ένα πλαίσιο επιχειρηματικής λειτουργίας και επίτευξης υψηλών στάνταρ παραγωγικής διαδικασίας σε ζητήματα ασφάλειας και ποιότητας, αφετέρου να αποδείξει ότι υπάρχουν τρόποι οι Έλληνες παραγωγοί να παράξουν και να διαθέσουν στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιοτικής αξίας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Τιμολογιακή Πολιτική
Η τιμή του γάλακτος που θα πωλείται στα αυτόματα μηχανήματα είναι μόλις ένα (1) ευρώ το λίτρο και πενήντα λεπτά του ευρώ (0,50) το μισό λίτρο με τη χρήση προ-πληρωμένης κάρτας (η τιμή διαμορφώνεται στο 1,10 και 0,60 ευρώ αντίστοιχα χωρίς τη χρήση της προ-πληρωμένης κάρτας). Όπως τόνισε όμως τόσο ο πρόεδρος Θ. Βακάλης, όσο και τα στελέχη του Συνεταιρισμού, αν και η τιμή του γάλακτος είναι ίσως η μικρότερη της αγοράς, το σημαντικό είναι η σχέση ποιότητας – τιμής η οποία είναι ασύγκριτη με κάθε άλλο αντίστοιχο προϊόν.
Σημεία Πώλησης
Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσουν στη Θεσσαλονίκη έξι αυτόματοι πωλητές γάλακτος, στα εξής σημεία:
· Κέντρο: Σβώλου 32 
· Κέντρο: Αγίου Δημητρίου 93 & Πέλοπος 2 
· Καλαμαριά: Χηλής 2 & Μ. Χρυσάνθου 
· Άνω Τούμπα: Γρηγορίου Λαμπράκη 135 & Ιπποδρομίου 
· Αμπελόκηποι: Μεγ. Αλεξάνδρου & Φιλιππουπόλεως 77 
· Νεάπολη – Συκεών: Ανδ. Παπανδρέου 140
Τα μέλη του Συνεταιρισμού «ΘΕΣγάλα – ΠΙΕς» κάλεσαν τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης να αλλάξουν συνήθεια στη αγορά Φρέσκου Γάλακτος, να στηρίξουν την πρωτοβουλία του Συνεταιρισμού και των τοπικών παραγωγών – μελών του στη Μακεδονία, και τόνισαν ότι η παρουσία του Συνεταιρισμού στη Θεσσαλονίκη, έχει στόχο την εξασφάλιση της υψηλότερης δυνατής ποιότητας για ένα καθημερινό προϊόν όπως το γάλα για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, την προώθηση της καινοτομίας, αλλά και τη στήριξη της τοπικής αγοράς με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου