Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Το έγγραφο που συγκίνησε τον Απόστολο Τζιτζικώστα (VIDEO+ ΦΩΤΟ)


 






Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, κατά την επίσκεψή του στο εργοστάσιο κατασκευής του θρυλικού οχήματος Pony, στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Τζιτζικώστας συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις της Namco, στη Θέρμη, με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, Πέτρο Κοντογούρη, για να συζητήσουν για τα προβλήματα που έχουν προκύψει και καθυστερούν την παραγωγή του νέου Pony (Διαβάστε κι ΕΔΩ).
Ο κ. Κοντογούρης έδειξε στον Απόστολο Τζιτζικώστα έγγραφο, το οποίο φέρει την υπογραφή του πατέρα του και τότε Υπουργού Συντονισμού, Γεώργιου Τζιτζικώστα και αφορά την επένδυση της Namco. «Ο πατέρας σας είχε δώσει τις πρώτες άδειες για τη μεγάλη επένδυση, η οποία καταργήθηκε το 1981 από ανθρώπους άσχετους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντογούρης και έδωσε αντίγραφο του εγγράφου στον Περιφερειάρχη.
Μάλιστα, ο κ. Τζιτζικώστας, δεσμεύτηκε ότι μόλις η εταιρεία ξεκινήσει τη παραγωγή του νέου Pony και αφού κατασκευαστεί το πρώτο επιβατηγό αυτοκίνητο, ο ίδιος θα είναι ο πρώτος που θα το αγοράσει, σε μια συμβολική κίνηση στήριξης. 

http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου