Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ! - ΝΕΑ ΤΑΞΗ - O ΕΜΠΟΛΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ... (ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ!) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!! (;)

 
 Η αμερικανική κυβέρνηση θέλει να εμφυτεύσει τσιπ RFID σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί.
 
 
Ένας πληροφοριοδότης ΤΗΣ CDC έχει πάει πρόσφατα στο αρχείο για να εκθέσει τα φαύλα κυβερνητικά σχέδια που θα χρησιμοποιούν την επικείμενη πανδημία Έμπολα  στίς ΗΠΑ ως μια ευκαιρία για να εμφυτεύσει την τεχνολογία RFID σε Αμερικανούς πολίτες.
Brent Hopskins ήταν εργολάβος της CDC πριν παρουσιάσει σοβαρές καταγγελίες κατά του πρώην εργοδότη του.
Ο Hopskins ισχυρίζεται ότι ένα εμβόλιο Έμπολα έχει προετοιμαστεί για το ευρύ κοινό με τη μορφή μιας χρήσης, με σύριγγες μιας χρήσης. Το μειονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι κάθε μία από αυτές τις σύριγγες θα περιέχει όχι μόνο το εμβόλιο, αλλά ένα μικρο-τσιπ RFID, καθώς και οι
CDC αξιωματούχοι σκοπεύουν να εκδώσουν αυτά τα πακέτα σύριγγας για πάνω από 200, 000 νοικοκυριά έως την 1η Δεκεμβρίου. Οι καταναλωτές θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ζητήσουν το εμβόλιο Έμπολα στο τοπικό φαρμακείο τους.
Ο Hopskins δείχνει επίσης ότι το τσιπ RFID θα εργαστούν προς την κατεύθυνση πιο εύκολα την αναγνώριση και το διαχωρισμό εκείνων που έχουν εμβολιαστεί και εκείνων που δεν έχουν. Τα άτομα που αρνούνται να λάβουν το εμβόλιο Έμπολα θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβληματα στην απόκτηση της εργασιας, που επισκέπτονται δημόσιους χώρους, τη λήψη στο μελλον για ιατρική περίθαλψη.


Κατά αντιστοιχία με την Εθνική Έκθεση, Brent Hopskins είναι εισηγμένες όπως λέει, "δεν μπορώ να μείνουμε σιωπηλοί καθώς οι αγριότητες ξεδιπλώνονται ... Η αμερικανική κυβέρνηση θέλει να εμφυτεύσει τσιπ RFID σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί. Ετσι τώρα χρησιμοποιούν την απειλή του ιού Έμπολα να προωθήσουν αυτή τη μέθοδο. Ο άνθρωπος αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση μεταξύ του φρικτού θανάτου που Έμπολα, ή  να παραιτηθεί από κάθε μυστικότητα της ιδιωτικής του ζωής από το να πάρει ένα τσιπ RFID που μέχρι τώρα εμφυτεύονται κάτω από το δέρμα του.
Πολλοί Αμερικανοί έχουν εκφράσει την ανησυχία ότι οι υπάλληλοι της CDC συνεργάζονται με την κυβέρνηση για να χρησιμοποιήσετε αυτό το νέο σύστημα ως έναν τρόπο για την εισαγωγή στρατιωτικού νόμου. Άλλοι, όπως η δημοφιλής ραδιο οικοδεσπότης, ο Alex Jones, επιμένει ότι ο θανατηφόρος ιός ήταν σκόπιμοςγια να φυτεύονται στο έδαφος των ΗΠΑ και για την αραίωση του συνεχώς αυξανόμενου πληθυσμού . Όπως ο Hopskins το θέτει, "Αυτό είναι ένα μικρό βήμα για τον πλήρη έλεγχο των μαζών, που γίνονται όλο και πιο απογοητευμένοι και δύσπιστοι από τις δυνάμεις. Ο απώτερος στόχος της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών είναι να υποδουλώσει όλους τους ανθρώπους που πέφτουν παρακάτω απο ένα συγκεκριμένο φορολογικό υποστήριγμα και ο ιός Έμπολα είναι το πώς θα πάμε να το κάνουμε. "
ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .. ΕΛΕΝΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


http://www.efenpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου