Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

H KOYΚΛΑ ''SWEETIE''... ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...







Μία από τις πιο ανατριχιαστικές μάστιγες της εποχής, η παιδοφιλία, που έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας με τη ραγδαία εξάπλωση του Ίντερνετ, πλέον έχει βρει θύματα...
στα «δωμάτια» webchat: και η αστυνομία βρήκε τρόπο να παγιδεύσει τους παιδόφιλους.
Οι θύτες είναι ως επί το πλείστον άντρες, οι περισσότεροι προερχόμενοι από πλούσιες χώρες, οι οποίοι βρίσκουν τα μικρά παιδιά (κορίτσια, κυρίως) σε φτωχά κράτη, όπως οι Φιλιππίνες, και τους προσφέρουν χρήματα, για να πάρουν άσεμνες πόζες, τις οποίες εκείνοι παρακολουθούν «ζωντανά».

Σύμφωνα με την οργάνωση Terre des Hommes, που έχει ξεκινήσει την εκστρατεία, «αυτοί οι άνθρωποι βιάζουν εικονικά αυτά τα κορίτσια, κλείνουν τον υπολογιστή τους και μετά πηγαίνουν στη δουλειά τους κανονικά».

Προκειμένου να εντοπίσουν τους παιδόφιλους, οι άνθρωποι της οργάνωσης δημιούργησαν ένα «δόλωμα»: τη διαδικτυακή κούκλα «Sweetie», η οποία εμφανίζεται οn camera και μιλάει με αυτούς, ενώ παράλληλα οι άνθρωποι της Terre des Hommes εντοπίζουν το διαδικτυακό τους σήμα και το πού βρίσκονται.

Μέσα σε δύο μήνες, η οργάνωση έχει βρει ήδη 1.000 άτομα από εκατοντάδες χώρες, μεταξύ των οποίων και τρεις Έλληνες παιδόφιλοι, και έχει παραδώσει τα στοιχεία τους στην αστυνομία.

Τώρα, χρειάζεται η βοήθεια των κυβερνήσεων για να επιτραπεί να χρησιμοποιηθεί αυτό το σύστημα και σε άλλες χώρες επίσημα πλέον από την αστυνομία.

Η οργάνωση ζητά υπογραφές Ευρωπαίων πολιτών, για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου