Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Σήκωσε το γάντι ο Κυρίζογλου: Τί λέει για τα "αρραβωνιάσματα" Μπουτάρη-Δανιηλίδη






Ο κ. Κυρίζογλου, ο οποίος αποδεικνύεται σκληρός αντίπαλος για τους ανεξάρτητους και πράσινους δημάρχους, απάντησε στις κατηγορίες που του απεύθυναν οι αντίπαλοί του (Δείτε κι ΕΔΩ).
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας στην Κεντρική Μακεδονία, αναφέρει, μεταξύ άλλων:
«Οι ίδιοι άνθρωποι που ανήκουν στην ίδια αυτοδιοικητική παράταξη της ΠΕΔ και σήμερα είναι η απερχόμενη διοίκηση της ΠΕΔ, ύστερα από μακρά διάρκεια διαβουλεύσεων με τον εαυτό τους, κατέληξαν την τελευταία στιγμή σε μεταξύ τους «αρραβωνιάσματα». Ο Σ. Δανιηλίδης, απερχόμενος πρόεδρος της ΠΕΔ, κρυπτόμενος πίσω από τον Ι. Μπουτάρη και ο Ι. Μπουτάρης, καλύπτοντας «με τα φτερά του» τον Σ. Δανιηλίδη, επιχειρούν με τον μανδύα του δήθεν ανεξάρτητου, να ξεγελάσουν τους συναδέλφους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους για να κρατηθούν στο τιμόνι της ΠΕΔ».
Ο κ. Κυρίζογλου κατηγόρησε επίσης τον Γιάννη Μπουτάρη ότι ήταν απών από τα θεσμικά αυτοδιοικητικά όργανα τα τριάμισι αυτά χρόνια «και τώρα έρχεται να σώσει την Τ.Α.».

Δείτε την ανακοίνωσή του:
"Oι ίδιοι άνθρωποι, που ανήκουν στην ίδια αυτοδιοικητική παράταξη της Π.Ε.Δ. και σήμερα είναι η απερχόμενη διοίκηση της Π.Ε.Δ., ύστερα από μακρά διάρκεια διαβουλεύσεων με τον εαυτό τους, κατέληξαν την τελευταία στιγμή σε μεταξύ τους «αρραβωνιάσματα» .... Ο κ. Σ. Δανιηλίδης, απερχόμενος Πρόεδρος της ΠΕΔ, κρυπτόμενος πίσω από τον κ. Ι. Μπουτάρη και ο κ. Ι. Μπουτάρης καλύπτοντας «με τα φτερά του» τον κ. Σ. Δανιηλίδη επιχειρούν με τον μανδύα του δήθεν ανεξάρτητου να ξεγελάσουν τους συναδέλφους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους και να κρατηθούν στο τιμόνι της ΠΕΔ. Ο μέχρι χθες δήθεν ανεξάρτητος υποψήφιος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, κ. Ι. Μπουτάρης, σήμερα απέδειξε πόσο «ανεξάρτητος» είναι. Αυτός που προσβάλει ανεπίτρεπτα συναδέλφους ως μη σοβαρούς, με τη σοβαρότητα που τον διακρίνει, τοποθετείται κάθε φορά ανάλογα με τις περιστάσεις.
Ο κ. Ι.Μπουτάρης ήταν απών από τα θεσμικά αυτοδιοικητικά μας όργανα Π.Ε.Δ. και Κ.Ε.Δ.Ε. Ενώ ήταν εκλεγμένος αντιπρόεδρος της Π.Ε.Δ., εμφανίσθηκε ελάχιστες φορές στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και ακολούθως παραιτήθηκε λόγω, όπως είχε δηλώσει, αδυναμίας εκπληρώσεως των καθηκόντων του. Παρά το γεγονός ότι είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της απερχόμενης Διοίκησης της ΚΕΔΕ, ήταν απών σε 37 από τις 44 συνεδριάσεις του Δ.Σ. και παραβρέθηκε μόνον σε 7 για λίγα λεπτά. Τώρα έρχεται ... να σώσει την Τ.Α....
Η επωνυμία της αυτοδιοικητικής μας κίνησης είναι «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Συνεργασία γιατί η Τ.Α. είναι ο χώρος της συνάντησης των αιρετών και της σύνθεσης των απόψεων. Συνεργασία γιατί τίποτε δεν μπορεί να πετύχει κανείς μόνος του. Γιατί τα προβλήματα των δήμων είναι κοινά και κοινή πρέπει να είναι η προσπάθεια όλων μας. Αυτό δεν είναι θέση προεκλογική. Το αποδείξαμε εδώ και 4 χρόνια. Δεν ασκήσαμε αντιπολίτευση, παρά τις ολιγωρίες και τη διαφορετική μας άποψη αλλά συμβάλαμε πάντοτε χωρίς καμία εξαίρεση στην ενότητα και την κοινή διεκδίκηση. Δεν αναζητούσαμε αυτό που μας χωρίζει αλλά αυτά που μας ενώνουν δηλ. την συμφωνία, τη συνεργασία. Αυτή ήταν η υπεύθυνη αυτοδιοίκητική μας στάση. Αυτό κάνουμε τώρα. Αυτό θα πράξουμε και στα επόμενα χρόνια, σταθερά και αταλάντευτα.
Η παράταξή μας, η «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» που την συναποτελούν οι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι πλειοψηφίας αλλά και επικεφαλής παρατάξεων της μειοψηφίας έχει ανακοινώσει τις θέσεις της και το ψηφοδέλτιό της πρώτη.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής 10.10.2014 και ώρα 11 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και ζητάμε τη στήριξη της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Για την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Λάζαρος Κυρίζογλου
Δημάρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Μέλος ΔΣ ΠΕΔ/ΠΚΜ και ΔΣ ΚΕΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου