Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Σε λειτουργία τα χιονοδρομικά κέντρα σε Πισοδέρι και Βασιλίτσα


 
 
 
 
Ανοιχτό για τους επισκέπτες είναι τα χιονοδρομικά κέντρα στη Βασιλίτσα Γρεβενών και στο Πισοδέρι της Φλώρινας με το χιόνι να φτάνει τα 30 εκατοστά και τους εναέριους αναβατήρες να έχουν τεθεί σε λειτουργία.


Στους 30 πόντους έχει φτάσει το χιόνι και στο... Καϊμακτσαλάν του νομού Πέλλας, το οποίο, όμως, δεν ξεκίνησε ακόμη τη λειτουργία του, ενώ 10 εκατοστά είναι το χιόνι στο χιονοδρομικό Ανηλίου Μετσόβου.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, χιονοπτώσεις αναμένονται και αύριο, 28η Οκτωβρίου, αλλά και το προσεχές Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους των χιονοδρομικών κέντρων στη Βόρεια Ελλάδα, η λειτουργία θα διαρκέσει όσο το χιόνι είναι αρκετό για τους επισκέπτες.

Στους 11 βαθμούς Κελσίου με συννεφιά και υγρασία 72%, είναι η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στην Κατερίνη, στη Λάρισα, στη Βέροια, αλλά και στις Σέρρες.

Στους 6 βαθμούς Κελσίου με αίθριο καιρό και υγρασία 76% είναι η θερμοκρασία στην Έδεσσα, ενώ στους 7 βαθμούς Κελσίου, είναι η θερμοκρασία τον Πολύγυρο, με βροχερό καιρό, αλλά και υγρασία 84%.

Στους 6 βαθμούς Κελσίου, με αίθριο καιρό και υγρασία 76% είναι η θερμοκρασία στη Φλώρινα, στην Κοζάνη, αλλά και στην Καστοριά.


 http://greece-salonika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου