Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

H φύλαξη των παπαγάλων........




ΠΡΟΚΛΗΣΗ-ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ- 24ΩΡΗ ΦΥΛΑΞΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ “ΓΛΥΦΟΥΝ” ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ- Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΡΕΜΗ, ΚΟΣΣΙΩΝΗ ΚΑΙΜΠ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Σοβαρό ολίσθημα για τον νέο υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια. Πάνω που ήμασταν έτοιμοι να αρχίσουμε να τουγράφουμε καλές κουβέντες για την δραστηριοποίηση του ώστε να αστυνομευτεί καλύτερα και με πιο μεγάλη αστυνομική δύναμη το βιος, η περιουσία και η ζωή του Έλληνα μισθοσυντήρητου πολίτη και επαγγελματία για να μην τους σκοτώνουν και τους ληστεύουν καταστήματα και σπίτια, ο ηλικιακά αμούστακος υπουργός φαίνεται ότι ενδίδει στις προσταγές των νταβατζήδων και αρχίζει τα γνωστά “γλειψίματα” στο καθεστώς Σαμαρά αλλά και στους δημοσιογράφους που εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν αναλάβει “εργολαβία” να μας αποδείξουν πόσο καλά είναι τα μνημόνια για τη χώρα και ότι “οι Γερμανοί είναι φίλοι μας”.



Σύμφωνα με αποκαλυπτικό έγγραφο ντοκουμέντο που βγάζει στη φόρα η “Ε.Ω” και το makeleio.gr, αποδεικνύεται ότι με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου(δηλαδή προχθές), η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής(με διαταγή πολιτικής σημασίας του ίδιου του υπουργού Κικίλια)παρέχει 24ωρη αστυνομική φύλαξη σε τρείς μνημονιακούς δημοσιογράφους. Στις κυρίες Όλγα Τρέμη και Σία Κοσσιώνη και στον σπουδαίο και τρανό οικονομικό συντάκτη του ΣΚΑΙ και πρώην τραπεζικό υπάλληλο που έχει αναδειχτεί στους καλύτερους συνηγόρους τραπεζικών και Γερμανών επιτετραμμένων, Μπάμπη Παπαδημητρίου. Για όσους δεν γνωρίζουν 24ωρη φύλαξη σημαίνει το λιγότερο 12 αστυνομικούς και στους τρείς, δηλαδή η δύναμη ενός μικρού αστυνομικού τμήματος της περιοχής στην οποία διαμένει ο φορολογούμενος πολίτης που βογγάει από τις κλοπές, τις ανθρωποκτονίες και τις ληστείες,. Το γεγονός, με το έγγραφο που δημοσιοποιείται, είναι ασφαλώς απαράδεκτη πρακτική και απ’ ότι όλα δείχνουν θα έχει και συνέχεια αφού η υπουργάρα, ο Κικίλιας, σκύβοντας το κεφάλι στα μεγάλα συμφέροντα, παρέχει αφειδώς “Φιλιππινέζες” στους υποτίθεται ισχυρούς των media ώστε όταν χρειαστεί να πάρει κι αυτός το “κατιτί” του από πλευράς “καλής κριτικής” από τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές των κυρίων που προστατεύονται. Εκτός εάν σε φυλάει ο Κικίλιας και τον μαστιγώνεις στα τηλεπαράθυρα, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλουμε.
Επίσης από το έγγραφο ντοκουμέντο προκύπτει ότι το υπουργείο απαιτεί την φύλαξη και των χώρων που εργάζονται οι πιο πάνω αναγραφόμενοι δημοσιογράφοι. Να φυλάσσεται καλά και με ασφαλή επιτήρηση ο καταχρεωμένος ΔΟΛ, το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ αλλά και οι χώροι στους οποίους εργάζονται και απασχολούνται τα “ιερά τέρατα” της Ελληνικής δημοσιογραφίας. Γεγονός που σημαίνει ότι για να φυλάει η αστυνομία τον ΣΚΑΙ και τα κανάλια των υπολοίπων, χρειάζεται ένα τάγμα από χωροφύλακες.
Προφανώς οι μεγαλοδημοσιογράφοι τα “έχουν κάνει πάνω τους” μετά την ανακοίνωση Μαζιώτη στα ΜΜΕ και λαμβάνουν μέτρα. Εκτός εάν φοβούνται την οργή του κόσμου που φαίνεται ότι τους υπεραγαπά και μάλλον θέλει να τους δείξει και την αγάπη του.
Κύριε Κικίλια, έγινες ρόμπα. Σε τραβάνε από το βρακί τους. Γι αυτό λοιπόν κι εγώ κύριε υπουργέ θα ήθελα από το αύριο το πρωί, 6 αστυνομικούς να με φυλάνε. Έχουμε δεχτεί απειλές από εξωγήινους. ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ.

http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου