Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Καταργεί τις εξέδρες των επισήμων στις παρελάσεις ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου








Με απόφαση του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρου Σούλα καταργούνται οι εξέδρες των επισήμων στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες ( Ελευθερίου Κορδελιού και Ευόσμου).
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο επειδή η αποδιδόμενη τιμή ΔΕΝ ανήκει στους «παρισταμένους επισήμους» αλλά αφορά στους ήρωες των αγώνων του Ελληνικού Εθνους οι «επίσημοι», οι πολιτιστικοί, αθλητικοί και δημόσιοι τοπικοί φορείς θα παρακολουθούν τις παρελάσεις με τους δημότες και μαζί με τους δημότες, από τους οποίους άλλωστε προέρχονται και τάχθηκαν να υπηρετούν.
«Επειδή η ιστορική μνήμη και η οφειλόμενη τιμή ανήκει αποκλειστικά και μόνον σε εκείνους που αγωνίσθηκαν και θυσίασαν τη ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδος και όχι στον εκάστοτε Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο, καταργούμε τις εξέδρες των επισήμων και αρχής γινομένης από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα παρακολουθήσουμε και θα χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας, μαζί με τους συνδημότες μας από το πεζοδρόμιο, αποδίδοντας όλοι μαζί την οφειλόμενη τιμή και μνήμη στους ανώνυμους και επώνυμους ήρωες που γέννησε η Ελλάδα στο διάβα της αιματοβαμμένης ιστορίας της » δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου