Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα Τάξη Πραγμάτων: Στο Τενεσί των ΗΠΑ απαγόρευσαν την προσευχή στα σχολεία



Oι νεοταξίτες που χτυπούν ανηλεώς το Χριστιανισμό παντού κατάφεραν να απαγορεύσουν την καθιερωμένη προσευχή σε αμερικανικό σχολείο, με τον ισχυρισμό οτι προσβάλονταν οι άθεοι. Εάν προσβάλονται να κλείσουν τα αυτιά τους.


Πρόκειται μάλιστα για μια πολιτική που επιβλήθηκε μετά από τις αντιδράσεις της γνωστής αμερικάνικης οργάνωσης άθεων «Ελευθερία από την Θρησκεία», η οποία απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στο λύκειο Oneida του Τενεσί, διαμαρτυρόμενοι για την προσευχή που μεταδιδόταν από τα μεγάφωνα κάθε φορά που η σχολική ομάδα είχε κάποιο αγώνα. Μάλιστα, η καθιερωμένη πριν από κάθε αγώνα προσευχή αντικαταστάθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής!

Όμως, παρά την απαγόρευση και τις συστάσεις προς τους μαθητές και τους γονείς τους να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες, οι μαζορέτες της σχολικής ομάδας αδιαφόρησαν και έπραξαν σύμφωνα με τις επιταγές της καρδιάς τους. Πριν το ΠΑΙΧΝΊΔΙ της ομάδας του σχολείου τους μαζεύτηκαν όλες μαζί και προσευχηθήκαν, κάνοντας τους υπεύθυνους του σχολείου να τραβάνε τα μαλλιά τους και τους συγκεντρωμένους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσεύχονται μαζί τους!
«Χρειάζεται να προσευχόμαστε περισσότερο τώρα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά», δήλωσε η μαζορέτα Kayla King.

ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου