Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Εγκαίνια για το Ελληνικό κέντρο στη Μελβούρνη

Εγκαίνια για το Ελληνικό κέντρο στη Μελβούρνη
Στην εκδήλωση, που θα αρχίσει στις 3.30 μμ, έχουν προσκληθεί και θα παραστούν, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της πολιτειακής Εργατικής Αντιπολίτευσης Ντάνιελ Αντριους, ο επίσκοπος Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ, ο οποίος θα τελέσει και τον αγιασμό του νέου κτιρίου, ο Πολιτειακός υπουργός Πολεοδομίας, Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων και Υπηκοότητας Μάθιου Γκάι, ο πρόεδρος του Πολυπολιτισμικού Συμβουλίου Βικτώριας Τσιν Ταν, ο πρεσβευτής της Ελλάδας στην Αυστραλία Χ. Δαφαράνος, ελληνικής καταγωγής πολιτικοί, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, υποστηρικτές και φίλοι της Κοινότητας.
Μετά τα εγκαίνια και τον αγιασμό του νέου κτιρίου θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα, χορός και δραστηριότητες για τα παιδιά.
Ταυτόχρονα, όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να επισκεφθούν διάφορους χώρους του νέου κτιρίου και να θαυμάσουν το μεγάλο αυτό έργο. Σημειώνεται ότι μέρος της οδού Λόνσντεϊλ, μπροστά από το νέο κτίριο θα είναι κλειστό στην κυκλοφορία.
«Πρόκειται για μια ιστορική ημέρα για την Κοινότητά μας και για την παροικία» δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασίλης Παπαστεργιάδης.
«Το νέο μας κτίριο, το Ελληνικό Κέντρο, στο οποίο θα στεγάζεται το πολιτιστικό κέντρο, είναι έτοιμο και στην ώρα του. Καλούμε όλους να έρθουν στα εγκαίνια, να δουν και να καμαρώσουν το μεγάλο αυτό έργο, που ανήκει σε όλη την παροικία» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου