Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Αντιδρούν στην εξαγγελία Σαμαρά οι πρατηριούχοι


Αντιδρούν στην εξαγγελία Σαμαρά οι πρατηριούχοι







Ανεπαρκή θεωρούν τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, οι έμποροι καυσίμων, όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους.

Παράλληλα, καταλογίζουν στον Πρωθυπουργό «έλλειψη θάρρους και γενναιότητας, ή άγνοια της πραγματικής οικονομικής κατάστασης χιλιάδων οικογενειών»

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, «η εξαγγελία στη Δ.Ε.Θ του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμάρα για την μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30%, επιβεβαιώνει τις επιφυλάξεις μας για τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης, για την ουσιαστική μείωση της λιανικής τιμής του πετρελαίου θέρμανσης».

«Κύριε Πρωθυπουργέ, η μείωση του ΕΦΚ κατά 30%, (όταν το 2012 αυξήθηκε 450%), μεταφράζεται σε μείωση των τιμών λιανικής κατά 7-10 λεπτά στο λίτρο, την νέα χειμερινή περίοδο. Η εξαγγελία σας για την μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, χαρακτηρίζεται από έλλειψη θάρρους και γενναιότητας, ή άγνοια της πραγματικής οικονομικής κατάστασης χιλιάδων οικογενειών», καταλήγουν οι πρατηριούχοι.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου