Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Με "μαϊμού" πτυχίο στο Δημόσιο ο σύζυγος της βουλευτού Μ. Γιαννακάκη- "Ας υποστεί τις συνέπειες"






"Φωτιές" άναψε στη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Γιαννακάκη η είδηση, που θέλει τον σύζυγό της, να έχει κατά το παρελθόν, εργαστεί στο Δημόσιο, προσκομίζοντας πλαστό πτυχίο!

Όπως αποκάλυψε το aftodioikisi.gr, ο Κώστας Γασπαρινάτος εργαζόταν ως υπάλληλος στο Δήμο Κορυδαλλού. Είχε προσληφθεί τη δεκαετία του '80 ως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) αλλά αργότερα έγινε ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαιδεύσης) καθώς εμφάνισε πτυχίο Πολιτιστικής Διαχείρισης και Οικονομικών του Πολιτισμού από το London School of Economics.
Ωστόσο, ήταν άνθρακες ο θησαυρός καθώς ο έλεγχος των πτυχίων των υπαλλήλων του δήμου που ζήτησε από τον ΔΟΑΤΑΠ ο δήμαρχος Κορυδαλλού με βάση σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έδειξε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πτυχίο.
Αμέσως ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες ενέργειες αλλά ο κ. Γασπαρινάτος, αναμένοντας προφανώς τα αρνητικά για αυτόν νέα, κατέθεσε αίτηση συνταξιοδότησης, η οποία και εγκρίθηκε τον Ιούνιο του 2014 και ο ίδιος βγήκε στη σύνταξη. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν πειθαρχικές κυρώσεις αλλά και ποινικές ευθύνες.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου