Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Τρωγλοδύτες εντός ευρώ.






Αφού οι φωνές των αριθμών είναι οι μοναδικές που (υποτίθεται ότι) ακούγονται στα υπουργικά γραφεία και στις αίθουσες της ευρωπαϊκής βαβέλ, όπου αποφασίζονται οι τύχες αρκετών λαών, ας αφουγκραστούμε τι μας λένε:

«10,6% το ποσοστό των νοικοκυριών που το 2012 είχε μηνιαία εισοδήματα κάτω από 750 €. 
4,8% το ποσοστό των νοικοκυριών που το 2008 είχε μηνιαία εισοδήματα κάτω από 750 €.


12,2% το ποσοστό των νοικοκυριών που το 2012 είχε μηνιαία εισοδήματα πάνω από 3.500 €. 
22,3% το ποσοστό των νοικοκυριών που το 2008 είχε μηνιαία εισοδήματα πάνω από 3.500 €». 

Με λίγα λόγια, ο αριθμός των πάμπτωχων διπλασιάστηκε σε σχέση με το 2008 και ο αριθμός των σχετικά ανέτως διαβιούντων μειώθηκε στο μισό!

Αυτά έγραφε η «κυριακάτικη δημοκρατία», παρουσιάζοντας μελέτη της κυρίας Αικατερίνης Χαιρέτη, η οποία δημοσιεύτηκε στο «Οικονομικό δελτίο» της Τραπέζης της Ελλάδος. Οι απογοητευτικοί αριθμοί και οι αποκαρδιωτικές στατιστικές, που παρατέθηκαν προηγουμένως, δεν είναι τα μοναδικά ζοφερά στοιχεία για το επίπεδο διαβίωσης των Ελλήνων προ και μετά Μνημονίου.

Το σύνολο της μελέτης συνιστά μια τρανή απόδειξη για τον ενταφιασμό τού σήμερα και την υποθήκευση του μέλλοντος των Ελλήνων από τους επίορκους πολιτικούς παράγοντες που μεθόδευσαν την υπαγωγή της χώρας μας στη δικαιοδοσία των δανειστών.
Για παράδειγμα, στην εν λόγω μελέτη αποκαλύπτεται πως το ποσοστό όσων αναγκάζονται να ζουν σε καλύβες, παράγκες και καταστήματα αυξήθηκε κατά 71%! Λίγο ακόμα να κρατήσει τούτος ο εφιάλτης και οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα έχουν επίπεδο διαβίωσης... τρωγλοδυτών, ενώ θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ευρωζώνης!

Οταν άνθρωποι που ζούσαν μέχρι πρότινος φυσιολογικά αναγκάζονται να βρουν στέγη σε παράγκες, καλύβες και καταστήματα, τότε δεν μπορεί κάποιος να μιλάει για «επιτυχίες» και «ανάκαμψη».

Απλούστατα, αυτό που συμβαίνει είναι μια άρτια σχεδιασμένη εσωτερική χρεοκοπία εντός ευρώ και εκτός κάθε ορίου λογικής και ανθρωπισμού. Δεν αξίζει στους Ελληνες αυτή η κατάντια. Κανείς δεν πρέπει να αυταπατάται πως θα μείνει ατιμώρητο το έγκλημα...


 koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου