Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΠΡΟΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
Οι Βενεζουελανοί σύντομα θα αναγκαστούν να υποστούν την ανίχνευση των δακτυλικών αποτυπωμάτων τους για να αγοράσουν ψωμί.


Ο Πρόεδρος Νίκολα Μαντούρο, ανακοινώνει ότι ένα υποχρεωτικό σύστημα λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα εφαρμόζεται στα παντοπωλεία για την αντιμετώπιση της έλλειψης τροφίμων.Εκείνος το αποκαλεί ως ένα "σύστημα καταπολέμησης της απάτης", όπως ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που χρησιμοποιείται στη χώρα για την ψηφοφορία.

Ανακοινώνοντας το σχέδιο αργά την Τετάρτη, ο Μαντούρο δεν ανέφερε πότε θα τεθεί σε ισχύ το σύστημα, όμως άλλα στελέχη της κυβέρνησης πρότειναν ότι θα μπορούσε να υλοποιηθεί μέχρι το Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο.

Βενεζουέλα έχει να αντιμετωπίσει ελλείψεις σε βασικά αγαθά, όπως το λάδι και το αλεύρι για περισσότερο από ένα χρόνο. Την άνοιξη, η διοίκηση προσπάθησε να δοκιμάσει ένα παρόμοιο σύστημα σε κρατικά σούπερ μάρκετ σε εθελοντική βάση.

Οι αυστηροί έλεγχοι του νομίσματος και η έλλειψη Αμερικανικών δολαρίων έχουν καταστήσει όλο και περισσότερο δύσκολο για τους Βενεζουελανούς να βρούν εισαγόμενα προϊόντα.

Οι έλεγχοι τιμών δεν βοηθούν ούτε, με τους παραγωγούς που παραπονιούνται ότι μερικά αγαθά είναι διατιμημένα πάρα πολύ χαμηλά για να πραγματοποιήσουν ένα κέρδος και να δικαιολογήσουν την παραγωγή.

Η κυβέρνηση κατηγορεί για τις ελλείψεις και στις επιχειρήσεις που κερδοσκοπούν με τη σκέψη για μελλοντικά κέρδη και τους προμηθευτές στην μαύρη αγορά που αγοράζουν τα παντοπωλεία σε επιδοτούμενες τιμές και τα μεταπωλούν παράνομα για αρκετές φορές το ποσό.

Για να προωθήσουμε μια παγκόσμια κοινωνία χωρίς μετρητά, και για να αποδεχτεί αυτή η κοινωνία την νοοτροπία αυτή ώστε να φυτέψουμε το τελικό και πραγματικό χάραγμα του Αντιχρίστου στους γκοίμ, θα πρέπει να το κάνουμε σταδιακά, και χωρίς να το καταλάβουν, κι έτσι, κάποια ημέρα θα βρεθούν αγκαλιά με το θηρίο να τους εξουσιάζει.

Καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Οπως λέει και η αποκάλυψη, όποιος δεν θα έχει το χάραγμα στο χέρι η στο μέτωπο δεν θα μπορεί να αγοράσει η να πουλήσει τίποτα. Το ίδιο θα συμβεί και στην Βενεζουέλα με την έλλειψη τροφίμων και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ένας ακόμη προάγγελος του χαράγματος.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου