Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης








Στο κατάμεστο κινηματοθέατρο Αμπελοκήπων «Αλέξης Μινωτής» πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, των Δημοτικών Συμβούλων και των Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. κ. Βαρνάβα, παρουσία φορέων, αρχών και πλήθους κόσμου.

Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος σε σύντομη ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων:
«Θα αγωνισθούμε με βάση το πρόγραμμα δημοτικής μας δράσης που αναπτύξαμε προεκλογικά. Θα επιδιώξουμε τη συνεργασία με όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου. Γιατί αυτόν τον τόπο τον έχουμε όλοι μαζί και έτσι όλοι μαζί πρέπει να βαδίσουμε. Σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαι Δήμαρχος όλων των κατοίκων του δήμου χωρίς διακρίσεις και με τήρηση των αρχών της δικαιοσύνης, της νομιμότητας και του ανθρωπισμού. Με σεβασμό και έμπρακτη αγάπη προς τους πολίτες και την πόλη μας».
Μετά την ορκωμοσία οι πολυπληθέστατοι ορκισθέντες αιρετοί υπέγραψαν το πρακτικό της ορκωμοσίας τους.
Στην ορκομωσία παραβρέθηκαν: ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Ορφανός Γεώργιος, ο Βουλευτής πρώην Υπουργός και Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης κ. Καλαφάτης Σταύρος μαζί με τους Δημ. Σύμβουλους Δημήτρη Κούβελα και Μάκη Κυριζίδη,ο Βουλευτής Β΄ Εκλογ. Περ. Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων έργων κ. Ευστράτιος Σιμόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κοκόρης, οι Δήμαρχοι Π. Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Κορδελιού - Ευόσμου Σούλας Πέτρος, Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιουτίκας Κωνσταντίνος και Κελεσίδου Χριστίνα,, ο π.Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, οι πρώην δήμαρχοι Θεσσαλονίκης: Σωτήρης Κούβελας π. υπουργός, Ευόσμου Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, Ευκαρπίας Χαράλαμπος Πανταζόγλου.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου