Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Συναυλία στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς για την Αυγουστιάτικη Πανσελήνο






Στο πλαίσιο του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, την Κυριακή 10 Αυγούστου, οι Mondays και Les Au Revoir θα εμφανιστούν ζωντανά στο χώρο της πλατείας της Αρχαίας Αγοράς.

Υπό το φως του φεγγαριού ο χώρος της πλατείας θα πλημμυρίσει από τις 21:15 με ατμοσφαιρικούς, bossa nova και ρετρό ρυθμούς από το συγκρότημα των Les Au Revoir όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της πόλης την διασκευής τους στο κλασικό τραγούδι "Θα Ξανάρθεις" καθώς και την ιδιαίτερη προσέγγιση τους πάνω σε τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε. Στην συνεχεία την θέση τους στο stage θα πάρουν οι Mondays το συγκρότημα που όλοι αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχία τους στο τραγούδι "Το Φιλί" όπου θα μας κρατήσουν συντροφιά με pop/rock ρυθμούς και ανεβασμένη διάθεση κλείνοντας την βραδιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας "ΦΙΞ in Art" και είναι μια εκδήλωση που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της ΙΣΤ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.
thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου