Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από Δευτέρα


Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από Δευτέρα






Σημαντική  πτώση Της θερμοκρασίας  ΚΑΙ επαναφορά ΣΕ φυσιολογικά ΓΙΑ ΤΗΝ Εποχή ΕΠΙΠΕΔΑ αναμένουμε ΑΠΌ Αύριο Δευτέρα , καθώς ολοκληρώνεται το κύμα καύσωνα που έπληξε το τελευταίο τριήμερο ολόκληρη τη χώρα.
 
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η θερμοκρασία θα πέσει βαθμιαία από το βορρά προς το νότο, με νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά, καθώς και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στην κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα ορεινά της Θεσσαλίας, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι βοριάδες θα πνέουν με ένταση 3-5 μποφόρ και βαθμιαία στα πελάγη 6 μποφόρ.
Η Η θερμοκρασία ΣΤΗΝ Αττική ΘΑ κυμανθεί ΑΠΌ ΑΠΌ 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. ΣΤΗ Θεσσαλονίκη ο υδράργυρος ΘΑ δείξει ΑΠΌ 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.    
ΤΗΝ Τρίτη η Η θερμοκρασία αναμένεται ΝΑ σημειώσει ΜικΡή περαιτέρω πτώση. Στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κατά τόπους. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά το απόγευμα.  
ΤΗΝ Τετάρτη ΚΑΙ Πέμπτη προβλέπεται ΜικΡή σταδιακή άνοδος Της θερμοκρασίας, με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία την Παρασκευή, οπότε αναμένονται πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά.
tribune.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου