Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...





Η "Le δισεκατομμυριούχος», μέλος της Leon Verres Luxury Group, είναι παγκοσμίως γνωστή για την παραγωγή εξαιρετικά πολυπόθητων πολυτελών προϊόντων. Με την τελευταία μεγάλη κυκλοφορία τους, ...
η ίδια ομάδα έχει δημιουργήσει το νεότερο ρεκόρ τους, με τη δημιουργία της συγκεκριμένης βότκας.



Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η ιδιαίτερη βότκα δημιουργήθηκε από τον κ. Leon Verres, που είναι το ίδιο πρόσωπο που εμπνεύστηκε την εκστρατεία μιας από τις πιο πολύτιμες σαμπάνιες στον κόσμο.

Θα υπάρξουν δύο μπουκάλια από χειροποίητες εκδόσεις -. ΕΝΑ ΜΕ παρθένο Λευκό Χρώμα ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕ Μοντέρνο μωβ

Σύμφωνα ΜΕ Πληροφοριες ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ μπουκάλια ΘΑ ΕΙΝΑΙ διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski. Οι κρύσταλλοι θα είναι 3.000 διαμάντια και θα αποτελέσουν ένα υπέροχο θέαμα.

Ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι η μοναδική ρωσική συνταγή του ποτού έχει επιλεγεί από μερικά από τα καλύτερα, πιο απαλά και πιο αγνά αποσταγμένα ρωσικά σιτάρια μαζί με τα πιο κρυστάλλινα νερά.

Αναφορές ισχυρίζονται ακόμη, ότι η εκτεταμένη διαδικασία φιλτραρίσματος του, που πραγματοποιείται μέσω της λεπτομερούς διαδικασίας ενσωμάτωσης των διαμαντιών, θα διασφαλίζει εξαιρετικά την ομαλή και ιδιαίτερη γεύση της.

Με όλες αυτές τις πολυτελείς και πανάκριβες πέτρες που κοσμούν το μπουκάλι, η τιμή θα ανέρχεται στα 3,7 . εκατομμύρια δολάρια



Πηγή:  newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου