Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Και όμως στο άμεσο μέλλον θα πιεστούμε να το κάνουμε !




Εθνική προδοσία η αφαίρεση του σταυρού από την σημαία μας!

»« Στη δικαιοσύνη συνίσταται το να μπορεί να διανείμει ο άνθρωπος τα αγαθά ανάλογα με την αξία, και το να διατηρεί τα πατροπαράδοτα ΗΘΗ και ΕΘΙΜΑ και τους γραπτούς νόμους, και το να λέει την αλήθεια, έστω και αν αυτή αντίκειται στο συμφέρον του, και το να τηρεί τις υποσχέσεις.


Και πρώτα απ όλα τα δίκαια είναι όσα αφορούν στους ΘΕΟΥΣ, έπειτα στις θεότητες, έπειτα στην ΠΑΤΡΙΔΑ και στους ΓΟΝΕΙΣ και έπειτα στους ΝΕΚΡΟΥΣ σε αυτούς ανήκει η ευσέβεια, που είτε είναι μέρος της δικαιοσύνης, είτε την ακολουθεί. Την δικαιοσύνη ακολουθεί η διάθεση προς τήρηση του θειου νομού και η αλήθεια και η πιστή και το μίσος κατά του κακού. »«

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ. (ΠΕΡΙ ΑΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΙΩΝ)

Διαβάζοντας το παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι ένας εκ των μέγιστων φιλοσόφων της Ελλάδος, και δάσκαλος του Μεγάλου Αλέξανδρου, έδωσε πρώτος τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους δομήθηκε τα τελευταία δυόμιση και πλέον χιλιάδες χρόνια η ελληνική κοινωνία. Δηλαδή την αγάπη στην πατρίδα και την φυλή, τους γονείς και την οικογένεια μας και την πίστη στο θείο νόμο. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια συστηματική προσπάθεια αποδόμησης και των τριών αυτών πυλώνων. Μεθοδικά, αθόρυβα και στοχευμένα το τέρας αυτό που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ντόπιοι προδότες συνοδοιπόροι της ξηλώνει τα όσια και τα ιερά όλης της Ευρώπης και κυρίως τις πατρίδας. Άλλωστε οι ευρωπαίοι «φίλοι» μας, μας έχουν αποδείξει και δηλώσει δεκάδες φορές ότι μισούν τον λαό μας.
Τελευταίο κρούσμα τους είναι αυτό το ανοσιούργημα που θέλουν να παρουσιάσουν για «νέα» σημαία. Άπλες κάθετες ή οριζόντιες μπλε και άσπρες γραμμές έκαναν την εμφάνιση τους στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη το 2011, στην παρέλαση της 25ης Μάρτιου αλλά και σε καθημερινές «ψυχαγωγικές» εκπομπές προσπαθώντας υπόγεια να περάσουν το μήνυμα της απουσίας του σταυρού από το εθνικό μας σύμβολο. Το αίτημα αυτό στην χώρα μας θα βρει συνοδοιπόρους τους γνωστούς για τα αντεθνικά και «δημοκρατικά» τους αισθήματα επαγγελματίες «αντιρατσιστές». Αυτοί όντας αμετανόητα άθεοι εναντιώνονται σε οτιδήποτε μπορεί να ξυπνά το πατριωτικό ένστικτο των Ελλήνων. Αντί να σεβαστούν τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδώσεις αιώνων προτιμούν, προβάλλοντας το πολυπολιτισμικό παραμυθάκι τους και έχοντας στο πλάι τους τις χιλιάδες ισλαμιστών που καλυπτόμενοι πίσω από αυτό το πέπλο έχουν βρει τον τρόπο να μεταφέρουν την λαίλαπα του Ισλάμ στην Ελλάδα πιο εύκολα, να πλήττουν την ελληνοορθοδοξία.




Η αφαίρεση του σταυρού από την σημαία είναι ένα πλήγμα βαθιά στοχευμένο στις ιστορικές ρίζες της φυλής μας. Η προέλευση του χάνεται στο 1600πχ στην μινωική Κρήτη όπου ο ισοσκελής σταυρός, το ανέκαθεν ιερό σύμβολο του λαού μας με την τεράστια ναυτική παράδοση, όριζε τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Οι μινωίτες αλλά και γενικά όλοι οι Έλληνες όντας θαλασσοκράτορες πραγματοποιούσαν αναρίθμητα ταξίδια ποντοπόρα και μη άρα όφειλαν να γνωρίζουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχειά προσανατολισμού και πορείας. Ακόμα με τον σταυρό οι πρόγονοι μας συμβόλισαν τον θεό Ήλιο -. Ζεύς η Η ταύτιση ΑΥΤΗ Σταυρού ΚΑΙ ηλίου θεού ΕΙΝΑΙ εύκολο ΝΑ αποδειχτεί ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ Επίσκεψη ΣΤΑ μουσεία Της Κρήτης όπου Μπορει κάποιος ΝΑ βρει δεκάδες απεικονίσεις σταυρών ΣΕ λατρευτικά αντικείμενα. Ο σταυρός διαμέσου των αιώνων διατηρήθηκε σαν σύμβολο του ελληνισμού οπότε το πάντρεμα του με την ορθοδοξία, αν και σε κάποιες περιπτώσεις δεν έγινε αναίμακτα, ήταν μια φυσική εξέλιξη. Άλλωστε ο σταυρός του μαρτυρίου του Χριστού, αν και ανισοσκελής σε σχέση με αυτόν της σημαίας, είναι ακόμα ένα σύμβολο που γυρίζει τις σελίδες της ιστορίας της πατρίδος μας χιλιετίες πριν στην εποχή του Ορφέα. Η μορφή του εσταυρωμένου Ορφέως υπάρχει σε σφραγιδόλιθο που ναι μεν είναι μεταγενέστερος από τον Χριστό αλλά η ύπαρξη του ιστορικού προσώπου που εικονίζεται εκεί είναι τόσο αρχαίος όσο σχεδόν και η αργοναυτική εκστρατεία στην οποία έλαβε μέρος σαν πλήρωμα της Αργούς. Αυτό που ίσως κάποιοι δε γνωρίζουν είναι ότι η Ελληνική σημαία στην σημερινή της μορφή, αποτελούσε την σημαία των Ελληνικών Πολεμικών πλοίων που καθορίστηκε με το Προεδρικό διάταγμα 540 στις 15 Μαρτίου 1822. Μετά την κατάργηση της εμπορικής ναυτικής σημαίας το 1828 καθιερώθηκε ως Ναυτική σημαία της Ελλάδας. Αυτό το πάντρεμα ορθοδοξίας και ελληνισμού είναι ένα θειο χάρισμα που μόνο η ελληνική φυλή το έχει καθώς το ιστορικό και πολιτισμικό της υπόβαθρο της επιτρέπει να το πραγματοποιήσει.








Η εικόνα: Σε «φυλαχτό» από αιματίτη (κυλινδρική σφραγίδα του 3ου αιώνα μ.Χ. - Μουσείο του Βερολίνου) απεικονίζεται ο Ορφέας ... εσταυρωμένος. «Σταυρωμένος Ορφέας επί άγκυρας». Το εν λόγω εύρημα βρίσκονταν στο μουσείο του Βερολίνου διότι καταστράφηκε από τους συμμαχικούς βομβαρδισμούς κατά την διάρκεια του Β Π.Π.]
(Πηγή:. Ορφέας και Ορφισμός, μέρος πρώτο, Αντί Προλόγου, Νίκος Βαρδιάμπασης, ένθετο Ιστορικά, Εφημερίδα Ελευθεροτυπία, 23 Δεκεμβρίου 2004, τεύχος 266, σελ 5)

Αυτό λοιπόν τον θησαυρό πολιτισμού, ιστορίας, αίματος και φυλετικής αξίας που περιέχεται στο σταυρικό σύμβολο της σημαίας θέλουν να το εξαφανίσουν για να φέρουν ακόμα πιο κοντά στην λήθη τον Έλληνα. Με την αφαίρεση του το πλήγμα είναι βαθύτατο όλοι οι εθνικοί αγώνες και επαναστάσεις, η εθνική αντίσταση, το έπος της Πίνδου, οι δεκάδες νεκροί ήρωες μας που έπεσαν στα πεδία των μαχών πολεμώντας υπό την σκιά της σημαίας μας μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Κάθε ελληνοχριστιανική παράδοση, κάθε κομμάτι του πολιτισμού μας που είναι συνυφασμένο με αυτό το σύμβολο πλήττεται ανεπανόρθωτα .Βεβαία η αντικατάσταση και η εν καιρώ απαγόρευση του να φέρουμε το εθνικό μας σύμβολο το ανάγει σε σύμβολο αντίστασης την στιγμή που το καθεστώς των ανθελλήνων το καπηλεύεται φέροντας το . Σε όλη αυτή την κατρακυλά της κοινωνίας μας έρχεται η στιγμή που θα πρέπει σύσσωμος ο ελληνικός λαός να εγερθεί, να αντισταθεί και να αντιπαλέψει με κάθε μέσο αυτό το σκότος με τον οποίο η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να σκεπάσει το έθνος μας.



ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΖΗΤΩ η Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου