Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Βόλος-Στα... αζήτητα 8χρονο κοριτσάκι από τη Ρουμανία

Βόλος-Στα... αζήτητα 8χρονο κοριτσάκι από τη ΡουμανίαΣτα... αζήτητα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ένα 8χρονο κοριτσάκι από τη Ρουμανία, που μάζεψαν αστυνομικοί από τους δρόμους και μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Ήδη υπάρχει συνεννόηση με τις εισαγγελικές αρχές και ιδρύματα όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τη μεταφορά του.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr, το κοριτσάκι βρέθηκε τα ξημερώματα να περιφέρεται μόνο στη συνοικία Παλαιών και αστυνομικοί το μάζεψαν και το μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, όπου διανυκτέρευσε (έγινε προστατευτική φύλαξη, ενώ την Τετάρτη με εντολή εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και προκειμένου να φιλοξενηθεί μέχρι να βρεθεί ίδρυμα για τη μεταφορά του.
Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδάκι δήλωσε ότι έχει γονείς, ενώ, μετά από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, εντοπίστηκε η μητέρα του που συνελήφθη και παραπέμπεται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Η γυναίκα που κατάγεται από τη Ρουμανία, είναι άστεγη πηγαινοέρχεται μεταξύ Βόλου και Λάρισας.
Το κοριτσάκι υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις στην Παιδιατρική Κλινική και φυλάσσεται από αστυνομικό, για να μην πάρει και πάλι τους δρόμους, ενώ υπάρχει ήδη επαφή με ιδρύματα για παιδιά όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να μεταφερθεί το κοριτσάκι.
Πηγή: magnesianews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου