Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 250 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030.











Ο αριθμός των χριστιανών αυξάνεται καθημερινά στην Κίνα. Πάνω από 60 εκατομμύρια είναι ήδη οι χριστιανοί στην Κίνα και αυτός ο αριθμός αυξάνεται με εντυπωσιακή ταχύτητα. Η Κίνα ενδέχεται να γίνει η χώρα με τους περισσότερους Χριστιανούς μέχρι το 2030.


Κάθε Κυριακή καταφτάνουν κατά χιλιάδες οι Κινέζοι χριστιανοί στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας του ”Wenzhou” στον νότο της Κίνας. Παρά το γεγονός πως υπάρχουν τρεις όροφοι σε αυτήν την τεράστια χριστιανική εκκλησία δεν υπάρχει χώρος για να φιλοξενήσει τους χιλιάδες χριστιανούς που πηγαίνουν κάθε Κυριακή να προσευχηθούν.Οι πατέρες της συγκεκριμένης τεράστιας εκκλησίας αποφάσισαν πλέον  να πραγματοποιούν τέσσερις λειτουργίες κάθε Κυριακή προκειμένου να ικανοποιούν τους πολυάριθμους χριστιανούς. Φυσικά,υπάρχουν πάνω από 2.000 καθεδρικοί ναοί και εκκλησίες στην Κίνα που υπάρχει και εκεί τεράστια προσέλκυση του κόσμου.

Σύμφωνα με ειδικούς ερευνητές πάνω στο θέμα των Χριστιανών της Κίνας και με καθηγητές Πανεπιστημίου εκτιμάται πως μέχρι το 2030 η Κίνα θα έχει 250 εκατομμύρια Χριστιανούς. Γεγονός που θα την καταστήσει ως την μεγαλύτερη χώρα Χριστιανών. Οι λόγοι για τους οποίους οι Κινέζοι στράφηκαν στον Χριστιανισμό όπως οι ίδιοι δηλώνουν είναι επειδή βλέπουν πως σιγά σιγά χάνονται οι παραδόσεις τους.Βλέπουν πως οι εποχές είναι πολύ δύσκολες και ψάχνουν καταφύγιο στην αγάπη και την αγκαλιά του Χριστού.


koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου