Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

VIDEO: Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου!

Τα τελευταία χρόνια, το Ντουμπάϊ έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να κερδίσει τις εντυπώσεις από τον Δυτικό κόσμο σε κάθε επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο έχει βάλει σε εφαρμογή ένα πραγματικά εντυπωσιακό έργο: Το μεγαλύτερο Shopping Mall σε όλο τον κόσμο!

Οι σεϊχηδες σχεδιάζουν έναν πραγματικό Ναό του εμπορίου. Όταν ολοκληρωθεί το σχέδιο, το συγκεκριμένο Mall θα κατέχει επάξια την πρώτη θέση: Με συνολικό εμβαδό 4,5 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα, με δικό του οδικό δίκτυο (!) επιπλωμένα συγκροτήματα κατοικιών, περίπου 100 ξενοδοχεία και ένα τεράστιο πάρκο ψυχαγωγίας.
Με αυτό το έργο, το Ντουμπάϊ επιχειρεί να αναδειχθεί σε εμπορική μητρόπολη του κόσμου!
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν και η θερμοκρασία αγγίζει και τους 50 βαθμούς Κελσίου, το κλειστό σκέπαστρο θα προσφέρει δροσιά στα εκατομμύρια των επισκεπτών, ενώ το οδικό δίκτυο συνολικού μήκους 7 χιλιομέτρων και το τραμ θα εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες των πολιτών του Mall of the World.
Σύμφωνα με το σχέδιο των κατασκευαστών, στο συγκεκριμένο Mall, εκτός από εκατοντάδες καταστήματα, θα υπάρχουν θέατρα, αίθουσες κινηματογράφου και νοσοκομεία, προσφέροντας μία πραγματικά μοναδική εμπειρία στα εκατομμύρια των επισκεπτών.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου