Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Η γυναικά που δεν θα ήθελες να είναι γυναίκα σου: Λέει 11 λέξεις το δευτερόλεπτο!

 Η γυναικά που δεν θα ήθελες να είναι γυναίκα σου: Λέει 11 λέξεις το δευτερόλεπτο!





Η Fran Capo, είναι μία γυναίκα από τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ που έχει κατακτήσει μία θέση στο ρεκόρ Γκίνες για την ασύλληπτη ταχύτητα με την οποία μπορεί να μιλά: 11 λέξεις το δευτερόλεπτο.
Αν σας ακούγεται απίστευτο, το βίντεο που ακολουθεί θα σας πείσει και με το παραπάνω ότι η Fran θα μπορούσε άνετα να στεφθεί και… βασίλισσα της κρεβατομουρμούρας.

Κι αν πρόκειται για ΄να «χάρισμα» που επουδενί δεν θα ήθελες να έχει η γυναίκα σου, η Fran με αυτό δεν βγάζει μόνο το λάδι του άντρα της αλλά και το ψωμί της!
Η ίδια έκανε το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ στο Las Vegas σε σχετικό διαγωνισμό, όταν είπε 585 λέξεις σε ένα λεπτό. Στη συνέχεια βελτίωσε την απόδοση της λέγοντας 603.32 λέξεις σε 54.2 δευτερόλεπτα. Και βγάζει χρήματα αρθρογραφώντας σε περιοδικά ταξιδιωτικού περιεχομένου και στο προσωπικό της blog.
Επιπλέον, η εκπομπή «Ripley’s Believe it or Not!» της έχει προσφέρει τηλεοπτικό χρόνο για να καταδείξει την ικανότητά της στο… λόγο!
Ενδιαμέσως των επιδόσεων της με τον προφορικό λόγο, εξασκείται και στον γραπτό, καθώς έχει γράψει και το βιβλίο «Adrenaline Adventures: Dream it, Read it, Do it!», στο οποίο περιγράψει τις εντυπώσεις της από ταξίδια που έκανε ανά τον κόσμο.

tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου