Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Άλλη μια "χρυσή" σελίδα γράφτηκε για τον ελληνικό αθλητισμό

Κρίμα... η μοναδική λέξη που μπορεί να αποτυπώσει τα συναισθήματα των Ελλήνων φιλάθλων αλλά και του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Η Εθνική μας ομάδα αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Κόστα Ρίκα αν και άξιζε την πρόκριση. Το όνειρο έσβησε άδοξα στην ψυχοφθόρο διαδικασία, όπου η Ελλάδα δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Φάνης Γκέκας ήταν ο μοιραίος στη "ρώσικη ρουλέτα" καθώς ήταν ο μοναδικός που αστόχησε, με αποτέλεσμα η "γαλανόλευκη" να ηττηθεί με 5-3. Πικρή γεύση απομένει στο φινάλε μιας βραδιάς που μας πρόσφερε τρομερές συγκινήσεις. Η Ελλάδα άγγιξε το "θαύμα" της πρόκρισης στα προημιτελικά του Μουντιάλ και το έχασε μέσα από τα χέρια της.
Δέχτηκε γκολ στο 52΄ ενώ ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Αγωνίστηκε για περίπου μία ώρα παιχνιδιού με παίκτη παραπάνω, το γκολ όμως ήρθε στο τέλος και ήταν πιο γλυκό. Στείλαμε την αναμέτρηση στην παράταση (1-1) με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να βρίσκει δύχτια στις καθυστερήσεις. Είχαμε και σπουδαίες ευκαιρίες για να "κλειδώσουμε" τον άθλο στον έξτρα χρόνο, όμως η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι.
Η Κόστα Ρίκα είναι στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ολλανδία. Η Ελληνική ομάδα θα επιστρέψει από τη Βραζιλία, με το τελευταίο ματς του Σάντος και του αρχηγού Καραγκούνη που είχε συγκινητική παρουσία να είναι δραματικό. Ωστόσο μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτά τα παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους παρότι πολλοί δεν τους πίστεψαν.
Άλλη μια "χρυσή" σελίδα γράφτηκε για τον ελληνικό αθλητισμό σε αυτή τη διοργάνωση και η σημερινή βραδιά θα παραμείνει αξιομνημόνευτη. Μπράβο μάγκες! Ευχαριστούμε!
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου