Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Κουίκ: «Σημίτης στο Υπ.Οικ. Σημίτης στην ΤτΕ...»



     



«Σημίτης στο υπουργείο Οικονομικών, Σημίτης στην Τράπεζα της Ελλάδος» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων ΕλλήνωνΤέρενς Κουίκ σχετικά με την τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα ως Διοικητής της ΤτΕ. «Ο Κώστας Σημίτης βρίσκεται εδώ, μαζί με την πολιτική του και το ΠΑΣΟΚ. Τον έφερε ξανά η Νέα Δημοκρατία» ανέφερε.
    Και μια ‘’σφήνα’’ εκτός αρίθμησης, έτσι, για ενημέρωση.
    Από φίλο
    Ο Χάρης Θεοχάρης, που μας έπρηξαν, ξέχασαν να σας πουν ότι ήταν  ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ της LEHMAN BROTHERS, της τράπεζας που χρεοκόπησε και βύθισε  την Αμερική στην κρίση, το 2008!
    Επίσης, ξέχασαν να σας πουν ότι ήταν διευθυντικό στέλεχος της Ασπίς, που  χρεοκόπησε κι αυτή και πιστόλιασε τους ασφαλισμένους της!
    Με αυτό το βιογραφικό αποτυχιών (αλήθεια, εσείς με αυτό το βιογραφικό  ... "ατυχών συμπτώσεων", θα τον προσλαμβανατε στην επιχείρησή σας;), η  Μνημονιακή συγκυβέρνηση τον έκανε... 
Γ.Γ. Εσόδων! (Χάρη, τι έγιναν τα  έσοδα απο τη Λίστα Λαγκάρντ, την ίδια ώρα που κυνηγούσες επιδόματα  αναπήρων, ανέργων και λοιπών αδύναμων?? )
    Και όλως τυχαίως... η διατήρησή του συγκεκριμένου κυρίου στη θέση του  επί 5 συναπτά έτη είναι... "Μνημονιακή Υποχρέωση της χώρας"!!!
    
Τι δεν καταλαβαίνεις για το ρόλο κάποιων τέτοιων τύπων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου