Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Καιρός:για Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018.



Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Κρήτη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, όπου γρήγορα θα σταματήσουν περιμένουμε την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 6 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 10 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 11 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

«Θέλω να αποδείξω σε όλους ότι υπάρχει Θεός!» - 11χρονος ιδιοφυΐα γιος Ελληνορθόδοξου ιερέα απαντά στον Χόκινγκ


Σε μια εποχή που τα περισσότερα παιδιά επικεντρώνονται στο να κερδίσουν το επόμενο επίπεδο σε ένα βιντεοπαιχνίδι ή να παίζουν μπάλα με τους συνομήλικούς τους, ο William“αναλώνεται” στην προσπάθεια να γίνει αστροφυσικός. Τα περισσότερα παιδιά σε αυτήν την ηλικία ονειρεύονται να γίνουν πυροσβέστης, γιατρός, ίσως ακόμη αστροναύτης ή δάσκαλος, αλλά ο William το μόνο που ονειρεύεται είναι να γίνει αστροφυσικός.

Πασίγνωστο φυτό μπορεί να προκαλέσει τοξική δηλητηρίαση – Τι πρέπει να ξέρετε

Το φυτό που βλέπετε στην φωτογραφία σίγουρα το έχετε δει σε κάποια γλάστρα στο σπίτι ενός γνωστού, ή ακόμα και στο σπίτι σας.
Η επιστημονική του ονομασία είναι “Diffenbachia” (Ντιφενμπάχια) και σύμφωνα με το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Δηλητηριάσεων, αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι αυτό το φυτό μπορεί να αποδειχτεί θανατηφόρο για τους ανθρώπους και ειδικά για τα μικρά παιδιά!

Η Αγιά Σοφιά μας ανήκει! Πρέπει να επιστραφεί στους Έλληνες σύμφωνα με νόμο του Κογκρέσου! Ελλάδα


Οι Τούρκοι έχουν λυσσάξει και είναι μεγάλη νίκη του Ελληνο-Αμερικάνικου λόμπι στην Αμερική. Πολεμήσαμε πολύ σκληρά για αυτό το θέμα, αλλά δυστυχώς κανένας Έλληνας της Ελλάδας δεν το γνωρίζει.

Πετύχαμε να περάσει νόμο το Κογκρέσο που υποχρεώνει τους Τούρκους να επιστρέψουν την Αγιά Σοφία και άλλες εκκλησίες στο Πατριαρχείο στη Πόλη και να γίνει πάλι Ορθόδοξη εκκλησία γιατί,

Επίδομα παιδιού 2018: Πότε και σε ποιους καταβάλλεται

Μέσα στις επόμενες μέρες και πιθανότατα πριν το Πάσχα θα γίνει η πληρωμή για το επίδομα παιδιού σε 740.000 οικογένειες.

Το νέο Α21 θα υποβληθεί, μετά το Πάσχα. Στις επόμενες δόσεις θα ενσωματωθούν τα στοιχεία της φορολογικής δήλωσης του 2018. Σύμφωνα με τον κ. Πλιάκη, το επίδομα παιδιού θα πληρώνεται πλέον σε έξι διμηνιαίες δόσεις, με βάση τα στοιχεία της τελευταίας εκκαθαρισμένης φορολογικής δήλωσης.

Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα



-  Πώς θα κυλήσει ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα 
- Με τι καιρικές συνθήκες θα σουβλίσουμε αρνί 

Λίγες ημέρες έμειναν για το Πάσχα και οι περισσότεροι ετοιμάζονται για... διακοπές! Το ερώτημα, ωστόσο, είναι τι καιρό θα κάνει τις ημέρες του Πάσχα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός, έκανε μία πρώτη εκτίμηση για τον καιρό που θα επικρατήσει τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα. 

Το δικαστήριο της Αδριανούπολης διέταξε να συνεχιστεί η προφυλάκιση των δύο στρατιωτικών

Απέρριψαν οι Τούρκοι δικαστές το αίτημα αποφυλάκισης του ανθυπολοχαγού Μητρετώδη και του λοχία Κούκλατζη
Το τουρκικό δικαστήριο στην Αδριανούπολη απέρριψε το πρωί της Τρίτης 27 Μαρτίου που αίτημα που κατέθεσαν εκ νέου οι δικηγόροι των δύο φυλακισμένων Ελλήνων στρατιωτικών για υπό όρους αποφυλάκιση του ανθυπολοχαγού Μητρετώδη και του λοχία Κούκλατζη.

Έχεις έστω κι ένα ένσημο πριν το 1993; Δες τι «κερδίζεις»!



Έχεις έστω κι ένα ένσημο πριν το 1993; Δες τι «κερδίζεις»!Πολλές κατηγορίες ασφαλισμένων στο ΙΚΑ που έχουν έστω κι ένα ένσημο πριν το 1993 παίρνουν σύνταξη, πλήρη ή μειωμένη, από 60 ετών, μετά τα νέα όρια ηλικίας που ισχύουν από τον Αύγουστο του 2015.

Το «κλειδί» για την έξοδο είναι να συμπληρώσουν με εργασία, ανεργία ή εξαγορές χρόνου ασφάλισης ένα συγκεκριμένο αριθμό ημερών μέχρι το 2012.

Εσπασαν το φράγμα των 25 δισ. ευρώ οι ηλεκτρονικές πληρωμές

Το φράγμα των 25 δισ. ευρώ έσπασαν οι ηλεκτρονικές πληρωμές –με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή με μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό- κατά τη διάρκεια του 2017 ενώ ο πρώτος μήνας του νέου έτους «τρέχει» με ρυθμό αύξησης των ηλεκτρονικών πληρωμών της τάξεως του 40%.

Ανακάλυψε όλα όσα γνωρίζει το Facebook για εσένα: Πως να κατεβάσεις το πλήρες αρχείο



Μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων της Cambridge Analytica από το Facebook, η συζήτηση που κυριαρχεί γύρω από τα προσωπικά μας δεδομένα, είναι το «τι γνωρίζει» το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο για εμάς.

Το Facebook, λοιπόν, κρατάει αρχείο για κάθε αλληλεπίδραση που είχατε με το κοινωνικό δίκτυο από τότε που μπήκατε για πρώτη φορά.

Ρίψη εμβολιακών δολωμάτων για τον δια του στόματος εμβολιασμό των κόκκινων αλεπούδων κατά της Λύσσας

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης. Φαρμάκων και Εφαρμογών (Υ.Ζ. και Κ.Α.Φ.Ε.) της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι στην υπ’ αριθ. 1054/44234/21.03.2018 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – ΥΠ.Α.Α.Τ. (ΑΔΑ:9Ω064653ΠΓ-Ψ46) ορίσθηκαν οι Περιφερειακές Ενότητες (Π.Ε.),

Οι πολιτικές εφημερίδες 28/3/2018

                                                                   

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων