Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός: για Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018.



Επιδείνωση του καιρού, με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στο Ιόνιο και σταδιακά στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, αλλά και βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά περιμένουμε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά.

Αυτή η Ελλάδα δεν μαζεύεται


Επαγγελματίες δολοφόνοι με 48ωρες. Ο λαός με τα πόδια. Οι κρατικοί οδηγοί σε μάζωξη. Στη Βουλή ξερνάνε και γελάνε. Εμπρηστές καίνε με βάρδιες...

Οι τηλεοράσεις έξω από το σπίτι του επαγγελματία δολοφόνου. Τον αποκαλούν κύριο... Περιγράφουν τα μοντελάκια... που πλασάρει ως αδειούχος... Πολύ σύντομα ο δολοφόνος θα είναι περιζήτητος σε καφετέριες, με κερασμένο καφέ, γιατί θα τραβάει πελατεία...

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και αν δεν αφυπνιστούμε, οι μόνοι που θα επιβιώσουν θα είναι και πάλι ... "οι λεπροί εχθροί της ανθρωπότητας"


Η ιστορία, επαναλαμβάνεται και παίζεται στις λεπτομέρειες... Και τα όσα γράφει ο ιστορικός Σαράντος Καργάκος, κρύβουν το μυστικό μιας ανείπωτης τραγωδίας, όπως αυτή που κατέληξε σε ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. Κι αυτοί που σώθηκαν από τις ορδές των Τούρκων, ήταν ... "οι λεπροί εχθροί της ανθρωπότητας"... Εκατό χρόνια και πλέον, μετά από εκείνη την εποχή, η Ελλάδα, βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη τραγωδία που έζησε και θα ζήσει ποτέ. Στόχος και πάλι Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

Μήνυση Στον Πάγκαλο Από Τούρκο Πολιτικό Για Το "Ο Πιο Καλός Τούρκος Είναι Ο Νεκρός Τούρκος"

Μετά την πρόσφατη δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου «ο πιο καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος», ο πρόεδρος του κόμματος DEB που δραστηριοποιείται στη Θράκη, φέρεται να υπέβαλε μήνυση εναντίον του Έλληνα πολιτικού. 
Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα yeniakit.com, ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς σε δήλωση που έκανεστον ανταποκριτή του πρακτορείου Αναντολού, είπε πως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Θεόδωρος Πάγκαλος

Πολιτική Σύγκρουση Χωρίς Ορια: Πόρισμα-«Βόμβα» Για Τα Δάνεια Των Κομμάτων Καθίζει Την Αντιπολίτευση Στο «Σκαμνί»

Κλιμακώνεται η πολιτική σύγκρουση καθώς μετά την παραπομπή για το σκάνδαλο της Novartis σε προανακριτική επιτροπή σημαντικών και ιστορικών στελεχών της Αντιπολίτευσης έρχεται τώρα ένα πόρισμα-«βόμβα» για τα δάνεια των κομμάτων θα οδηγήσει τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης σε επιπλέον δικαστικές περιπέτειες

Οδηγίες για τα ανασφάλιστα οχήματα -Πώς θα γλυτώσετε το πρόστιμο



Οδηγίες προς τους πολίτες ενόψει των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων, εξέδωσαν οι αρμόδιες αρχές.
Ειδικότερα στη σύνταξη και δημοσίευση Πληροφοριακού Οδηγού για την έγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν τα ανασφάλιστα οχήματα, ώστε να αποτραπεί ο εντοπισμός, ως ανασφάλιστων, οχημάτων σε μια σειρά περιπτώσεων, προχώρησαν το Υπουργείο Οικονομικών,

Σκόπια: Ξεκίνησε η αποκαθήλωση των αγαλμάτων


undefined

Τη διαδικασία απομάκρυνσης από το κέντρο των Σκοπίων αγαλμάτων που είχαν τοποθετηθεί επί πρωθυπουργίας Νίκολα Γκρούεφσκι, στο πλαίσιο ενός σχεδίου αλυτρωτισμού που υλοποιούσε, έθεσε σε κίνηση η κυβέρνηση Ζαεφ σε συνεργασία με τη νέα δημοτική αρχή.
Έτσι, στις τρεις τα ξημερώματα γερανοί του Δήμου κατέβασαν από την είσοδο του κτιρίου του Ανωτάτου Δικαστηρίου και μετέφεραν στον χώρο εγκαταλειμμένου εργοστασίου το άγαλμα του Αντον Γιανεφ ή "Κιόσετο", όπως ήταν γνωστός, στελέχους του VMRO τον 19o αιώνα.

800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων δεν πλήρωσαν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018

Περίπου 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων τα κινούν παράνομα χωρίς να έχουν καταβάλει τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 ενώ σχεδόν 1,5 εκατ. οχήματα βρίσκονται σε φορολογική ακινησία την τελευταία 8ετία.


Παράλληλα το οικονομικό επιτελείο έχει ήδη ζητήσει να γραφτεί η διάταξη που αφορά στην καταβολή μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας ώστε να μπορέσει να τεθεί σε ισχύ νωρίτερα από πέρυσι δηλαδή πριν τον Ιούνιο.

ΕΟΠΥΥ: Γυαλιά χωρίς προ-πληρωμή σε καταστήματα και στη Θεσσαλονίκη

Στα 50 εκατ. ευρώ, καθορίζεται το επιτρεπόμενο όριο δαπάνης του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας (ΕΟΠΥΥ) σε ετήσια βάση για παροχές που αφορούν σε οπτικά είδη, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Διευκρινίζεται ότι ο «κλειστός» προϋπολογισμός για τη συγκεκριμένη κατηγορία διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις δαπάνες προηγούμενων ετών.

Βάφουν "γκρίζο" -και- τον ουρανό του Αιγαίου..



Μείζον ζήτημα για την ασφάλεια της χώρας αλλά και τη διασφάλιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της εγείρει ο αποκλεισμός που έχει επιβάλει η Τουρκία στη χρήση του εναέριου χώρου του Αιγαίου για τη διέλευση ακόμη και των ΝΑΤΟϊκών AWACS τα οποία επιχειρούν από τη βάση του Ακτίου.

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/2/2018

                                                                      

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων