Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας !


Καιρός: για Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018.



Κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, τοπικές βροχές στο Ανατολικό Αιγαίο και αυξημένες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα με πιθανότητα λίγων βροχών τοπικού χαρακτήρα, περιμένουμε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, στη Θράκη και κυρίως στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Εκείνοι οι σπάνιοι φίλοι που αξίζουν το σεβασμό και την αγάπη μας


 

Η φιλία θα μπορούσε να έχει ως δίδυμη αδελφή της την αγάπη. Γιατί η φιλία είναι πάνω απ’ όλα αμοιβαία αγάπη, αμοιβαία εκτίμηση, αμοιβαίος σεβασμός. Η φιλία μπορεί να υπάρξει σε άτομα με εντελώς διαφορετική φύση. Άτομα που δεν ταυτίζονται, που είναι η μέρα με τη νύχτα, το λευκό και το μαύρο, το αριστερό και το δεξί. Όλα μαζί όμως αν ενωθούν διαμορφώνουν ένα ολόκληρο. Δεν είναι τυχαίο που στις σχέσεις εκφράζεται απ’ τα παλαιά χρόνια το εξής : «Τα ετερώνυμα έλκονται».

Η Κομισιόν “τρίζει τα δόντια” στη Δανία για τη “φέτα” - Η "φέτα" είναι καταχωρισμένη από την ΕΕ ως Ελληνικό προϊόν.


Εταιρείες γαλακτοκομικών στη Δανία φέρονται ότι παραβίασαν τη νομοθεσία της ΕΕ πωλώντας τυρί χαρακτηρισμένο ως «φέτα» ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν, σύμφωνα με το euronews.com.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει υποβάλει επίσημο αίτημα στην κυβέρνηση της Δανίας να σταματήσει την πώληση του τυριού αυτού σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ενιαίας Αγοράς, μεταδίδει η ίδια πηγή επικαλούμενη τον δανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Altinget.

Προσοχή: Αν χρησιμοποιείτε τον Firefox πρέπει να τον αναβαθμίσετε αμέσως

Ο Firefox είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής browser μετά τον Chrome της Google. Μάλιστα, η τελευταία έκδοσή του, ο Firefox Quantum θεωρείται από τους ειδικούς ως ίσως ο ταχύτερος browser αυτή τη στιγμή.
Ωστόσο, ο οργανισμός Mozilla ο οποίος διαχειρίζεται τον Firefox τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού,

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ;


Κατηγορούν ως φασίστες, εθνικιστές, λαϊκιστές, γραφικούς κ.λ.π. όλους όσους διαμαρτύρονται και αντιδρούν:

Εκείνοι που τυραννούν το λαό

Εκείνοι που έγιναν φοροεισπράκτορες των δανειστών
Εκείνοι που έγιναν οικονομικοί εκτελεστές των τραπεζιτών
Εκείνοι που εκχώρησαν την Εθνική Κυριαρχία

Το Συλλαλητήριο της Αθήνας, ζωντανά στην 4Ε

Ο Εκκλησιαστικός Τηλεοπτικός Σταθμός 4Ε θα μεταδώσει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ - ΟΛΟΚΛΗΡΟ το συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία ΖΩΝΤΑΝΑ όπως έκανε και από τη Θεσσαλονίκη.

Η παραγωγή της 4Ε με εναέριες λήψεις -drones, γερανούς και πολλές κάμερες θα μεταφέρει την πραγματικότητα του πλήθους!

Τις 65.000 θα φτάσουν οι μόνιμες προσλήψεις του 2018 μέσω ΑΣΕΠ


Τις 65.000 θα φτάσουν οι μόνιμες προσλήψεις του 2018 μέσω ΑΣΕΠ

Προσλήψεις που μπορεί να φτάσουν και 65.000 προγραμματίζει για το 2018 η κυβέρνηση σχεδόν σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες μέσω ΑΣΕΠ αλλά και μέσω μονιμοποίησης συμβασιούχων

Γιώργος Μανουσακάκης  
Οι προγραμματισμένες προσλήψεις για το νέο έτος είναι, βάσει προκηρύξεων και εξαγγελιών στις 35.356, αλλά αν σε αυτές προστεθούν

ΑΣΕΠ: Δημοσιεύτηκε ο πίνακας με τις 8.166 θέσεις εργασίας στους Δήμους!

ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!
Οι αιτήσεις για την μεγάλη προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για τις 8.166 θέσεις εργασίας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων, δε θα αρχίσουν να ανοίξουν.
Μπορείτε να δείτε σχετικά με τις ημερομηνίες στο παρακάτω άρθρο:
ΑΣΕΠ: Πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για τις 8.845 θέσεις εργασίας στους Δήμους;

Θεσσαλονίκη: Στην κυκλοφορία τμήμα της οδού Μοναστηρίου που παρέμενε 11 χρόνια κλειστό λόγω μετρό


Αποδίδεται ξανά στην κυκλοφορία, ύστερα από 11 χρόνια, το τμήμα της οδού Μοναστηρίου, που παρέμενε κλειστό λόγω των έργων του Μετρό Θεσσαλονίκης.


Την ερχόμενη Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, πρόκειται να απομακρυνθούν οι εργοταξιακές εγκαταστάσεις και να αποδοθεί στην κυκλοφορία -με τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του σταθμού «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός»- το τμήμα της Μοναστηρίου μεταξύ των οδών Μιχαήλ Καλού και Αγίων Πάντων.

Φωταγωγείται για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου η Βουλή



Με το σύνθημα «Αλλάζουμε για να ζούμε!» και με το logo της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, θα φωταγωγηθεί το κτήριο της Βουλής των Ελλήνων από σήμερα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, στις 6 το απόγευμα και έως το πρωί της Κυριακής. Με αυτό τον τρόπο, η Βουλή τιμά την 4η Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια και στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού για την ασθένεια.

Νέο κύμα brain drain προ των πυλών - Πάνω από 710 χιλιάδες 'Ελληνες έχουν ήδη μεταναστεύεσει!



Χαρακτηριστικά επιδημίας κινδυνεύει να λάβει η οικονομική μετανάστευση. Ήδη 4 στα 10 νοικοκυριά (ποσοστό 40,1%) δηλώνει πως θα εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταναστεύσει στο εξωτερικό, αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για εύρεση εργασίας. 

Οι πολιτικές εφημερίδες 3/2/2018

                                                           

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων