Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Καιρός:για Τετάρτη 12-7-2017



Την Τετάρτη 12 Ιουλίου αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχοπτώσεων υπάρχει στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης από το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 19 έως 39 βαθμούς, στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο από 17 έως 37, στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο από 21 έως 40, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 36, στα νησιά Αιγαίου από 20 έως 37.

Tι θα συμβεί στη γη αν εξαφανιστούν όλοι οι άνθρωποι! (video)

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να δείτε τι πραγματικά θα συνέβαινε αν οι άνθρωποι εξαφανίζονταν μια μέρα από τη Γη. Είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα θα άλλαζε η κατάσταση του πλανήτη.


Δειτε το βιντεο

Διαβήτης: Τα ελληνικά βότανα που τον καταπολεμούν πιο αποτελεσματικά



Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο αριθμός των ανθρώπων που πάσχουν από διαβήτη παγκοσμίως έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, απόρροια της κακής διατροφής από το “γρήγορο φαγητό” και της ελλιπούς 
σωματικής άσκησης από την καθιστική εργασία και τις πολλές ώρες μπροστά στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Ο διαβήτης έχει χαρακτηριστεί ως η επόμενη μεγάλη μάστιγα μετά τον καρκίνο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιες είναι εκείνες οι τροφές που περιορίζουν τον κίνδυνο εκδήλωσης διαβήτη, ή τον καταπολεμούν πιο αποτελεσματικά.

Άρειος Πάγος: Τα τηλεφωνήματα -μετά από άρση απορρήτου- μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις δίκες

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες  που έχουν καταγραφεί από   νόμιμη άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πειθαρχική  διαδικασία (δίκη) κατά υπαλλήλων (και στην συγκεκριμένη περίπτωση κατά αστυνομικών), επισημαίνει σε γνωμοδότησή του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου  Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Ποιες είναι οι ώρες κοινής ησυχίας και τι να κάνω σε περίπτωση που παραβιάζονται;




  • H ελληνική αστυνομία μας ενημερώνει σχετικά:


Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του...1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες:

ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ… 19 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η χωρά με την μεγαλύτερη οικονομική κρίση, είναι η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης σε ορυκτό πλούτο και σύμφωνα με Γάλλους και Νορβηγούς ερευνητές η αξία του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας πλησιάζει τα 10 τρις δολάρια

Μειώσεις που φτάνουν το 25% στις συντάξεις

Μειώσεις στις συντάξεις του Δημοσίου, του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) αλλά και των πρώην Ευγενών Ταμείων (ΔΕΚΟ-τραπεζών) αποκαλύπτουν τα επίσημα στοιχεία από τον επανυπολογισμό των ποσών που λαμβάνουν οι παλαιοί συνταξιούχοι.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», οι μειώσεις δεν θα είναι 18% αλλά φτάνουν και στο 25%, γιατί δεν κόβεται μόνο σύνταξη, λόγω προσωπικής διαφοράς, αλλά καταργούνται και τα επιδόματα συζύγου και τέκνων, όπως προβλέπει ρητά η διάταξη του ν. 4472/2017 με τα νέα μέτρα.

Εργοστάσιο κλώνων στην Κίνα είναι έτοιμο να κλωνοποιήσει και ανθρώπους



Τιεντζίν, Κίνα
Η εταιρεία που κατασκευάζει στην Κίνα το πρώτο εργοστάσιο κλωνοποίησης ζώων σε βιομηχανική κλίμακα, δηλώνει πως είναι έτοιμη και πρόθυμη να κλωνοποιήσει και ανθρώπους, αρκεί να καμφθεί η αντίδραση της κοινής γνώμης.«Η τεχνολογία ήδη υπάρχει» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Σου Σιαοτσούν, διευθύνων σύμβουλος της κινεζικής Boyalife, η οποία συνεργάζεται στο εργοστάσιο κλώνων με τη νοτιοκορεατική Sooam Biotech.

«Εφόσον [η κλωνοποίηση ανθρώπων] επιτραπεί, δεν νομίζω ότι υπάρχουν εταιρείες με καλύτερη τεχνολογία από την Boyalife» υποστήριξε.

Είναι παράνομο να καταστρέφω χαρτονομίσματα;




 
Ποια είναι η λογική του νομοθέτη που απαγορεύει την καταστροφή χρημάτων.
  • Τι ισχύει για τα φθαρμένα χαρτονομίσματα, πότε υποχρεούνται να τα αντικαταστήσουν οι τράπεζες.


 Ας υποθέσουμε πως κρατάω κάποια χαρτονομίσματα στο χέρι, καθώς μόλις έχω εισπράξει τον μισθό μου, ή τα έχω αποσύρει από τις...καταθέσεις μου, ή πρόκειται για χαρτζιλίκι που έλαβα από τον παππού μου.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΟΡΟ ΜΟΝΟ…511 ΕΥΡΩ!!!



Την ώρα που ο ελληνικός λαός «θυσιάζεται» πληρώνοντας φόρους και χαράτσια, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι αυτός ο πρώην ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος φορολογείται ελάχιστα για τα εισοδήματα του.

Τα εκκαθαριστικά της εφορίας που φέρνει στη δημοσιότητα το Παρόν, αποδεικνύουν ότι ο κ. Παπαδήμος, από το 2004 έως το 2011 εισέπραξε ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, συνολικά 2.238.484,09 ευρώ και πλήρωσε φόρο μόλις 511 ευρώ.

Ενέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος

Τι κάνουμε σε ένα τροχαία ατύχημα:
Τι ορίζει ο Κ.Ο.Κ.

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει:

α) Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία. 
β) Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να  ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή
γ) Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία.

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/7/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων