Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Καιρός:για Σάββατο 24-6-2017



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στη Θράκη και στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά τμήματα περιμένουμε το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017. Τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

«Για ποιους πετάω στο Αιγαίο»! Ένα συγκλονιστικό κείμενο πιλότου μαχητικού



Σαν αντικρίσω το άσπρα άλογα του Αιγαίου, χάνεται η σκέψις μου στον Ουρανό του Θείου, του Ωραίου του Αληθινού!

Δεν είμαι ημίθεος, δεν είμαι άτρωτος, δεν είμαι καν ήρωας !
Έχω τους φόβους μου, έχω τις
αναστολές μου, έχω τις ανασφάλειες μου!





Μπορεί να μην είναι σε θέση να ζητήσω από την έρμη Πατρίδα κάτι το καλύτερο για μένα, για τα παιδιά μου ,μπορεί να μην είμαι καν ικανός για αυτά που παίρνω!

Αγία Σοφία: Παρέμβαση UNESCO στις προκλήσεις

Τη στήριξη της UNESCO για την αλλοίωση της φυσιογνωμίας της Αγίας Σοφίας εκ μέρους της τουρκικής κυβέρνησης ζήτησε και πήρε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.

Σε συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή γενικό δευθυντή της UNESCO, Φραντσέσκο Μπανταρίν, στο υπουργείο Εξωτερικών, κατήγγειλε τη νέα προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας, την ανάγνωση του Κορανίου και την τέλεση προσευχής εντός της Αγίας Σοφίας, παρουσία του επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της τουρκικής πρωθυπουργίας, που μεταδόθηκε τηλεοπτικά από την κρατική τηλεόραση της Τουρκίας.

Εννέα μήνες στην κοιλιά της μαμάς μας : Το συγκλονιστικό βίντεο που πρέπει όλοι να δούμε (βίντεο)

Το θαύμα της ζωής μόνο μία γυναίκα μπορεί να το βιώσει.

Τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις. Μόνο όποια έχει γίνει μάνα μπορεί να τα καταλάβει στο 100%.
Το παρακάτω βίντεο κυκλοφορεί εδώ και λίγους μήνες στο διαδίκτυο. Πριν από λίγες μέρες όμως πολλές μαμάδες το κοινοποίησαν στις σελίδες τους στο facebook και μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει εκατοντάδες κοινοποιήσεις και likes.

ΕΝΦΙΑ: Πότε αναρτώνται τα εκκαθαριστικά και πώς θα γίνει η πληρωμή

Τα νέα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ 2017 θα πρέπει κανονικά να αναρτηθούν στις αρχές Ιουλίου, καθώς έπονται της ολοκλήρωσης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, αλλά και γιατί θα πρέπει
να είναι έτοιμα ώστε να πληρωθεί η πρώτη δόση (του Αυγούστου).

Έρχεται η «λυπητερή» σε περισσότερους από 7 εκατομμύρια φορολογούμενους, οι οποίοι θα κληθούν σε λίγες ημέρες να πληρώσουν τον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, η φορολογική διοίκηση ξεκινάει τη διαδικασία εκκαθάρισης και ανάρτησης των εκκαθαριστικών σημειωμάτων.

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ... ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!


ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ)

Ανάλυση

Τα Μνημόνια ευρίσκονται εκτός νομιμότητος λόγω οικονομικών εγκλημάτων, και παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Θέτουν σε ομηρία ένα Ανεξάρτητο και Κυρίαρχο Κράτος.

Ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου: Πρόστιμα έως 20.000. Ποια ακίνητα αφορά, ποια η διαδικασία;

Τουλάχιστον 500 ευρώ εκτιμάται ότι θα είναι το ελάχιστο κόστος για κάθε ιδιοκτήτη ακινήτου στην Ελλάδα, κατά τη θέσπιση της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου, που εισάγει το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος με τίτλο «Μηχανισμοί και μέσα ελέγχου της ποιότητας του δομημένου περιβάλλοντος».

Προϋπόθεση αποτελεί το εν λόγω ακίνητο να είναι καθόλα νόμιμο και να μη φέρει καμία πολεοδομική παράβαση. Σε αντίθετη περίπτωση, το κόστος αναμένεται να είναι αισθητά μεγαλύτερο.



Μία μικρή συσκευή ασημί χρώματος και αξίας 6.500 ευρώ υπόσχεται να φέρει την επανάσταση στο πλύσιμο των αυτοκινήτων, καθώς λειτουργεί με την πίεση των ατμών και χρειάζεται μόλις δύο έως τρία λίτρα νερού ανά όχημα αντί των 400, που ξοδεύονται στα κλασικά πλυντήρια.
Ο κατασκευαστής της συσκευής διαβεβαιώνει μάλιστα, ότι καθαρίζει καλύτερα από ό,τι οι βούρτσες των αυτόματων πλυντηρίων αυτοκινήτων, ενώ είναι και απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, επειδή δεν χρησιμοποιεί κανενός είδους χημικά, παρά μόνον νερό και δεν δημιουργούνται βρώμικα απόνερα.

Πώς θα πάρετε έκπτωση 6% στο λογαριασμό της ΔΕΗ



Έκπτωση 6% στο ρεύμα προσφέρει η ΔΕΗ. Πρόκειται για το νέο Πρόγραμμα “Προπληρωμένος Λογαριασμός” το οποίο παρέχει έκπτωση 6% στη Χρέωση Προμήθειας των λογαριασμών στους πελάτες που θα επιλέξουν να ενταχθούν σε αυτό, προπληρώνοντας τους λογαριασμούς ρεύματος ενός έτους.

Διετής παράταση λειτουργίας των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων



Παρατείνεται για δύο χρόνια, έως τις 30 Ιουνίου 2019, η λειτουργία των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), δράση που είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο μέσω των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Παρέμβαση εισαγγελέα για το Αριστοτέλειο

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η επιστολή που υπογράφουν 471 φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με την οποία περιγράφουν με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στο campus του Ιδρύματος, όπου, σύμφωνα με τους ίδιους, "η παραβατικότητα και η βία έχει γίνει καθημερινότητα".

Η Ελλάδα στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Τα κορίτσια συνέτριψαν 84-55 την Τουρκία

Έγραψαν ιστορία οι κοριτσάρες της Εθνικής, καθώς έκαναν πλάκα στην Τουρκία, την οποία διέλυσαν με 84-55 και έτσι προκρίθηκαν θριαμβευτικά για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ!

Παράλληλα, η Εθνική εξασφάλισε και τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018!

Κορυφαία για την Εθνική ήταν η Μάλτση με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ 11 πέτυχε η Σπανού και 10 η Καλτσίδου.

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/6/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων