Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Καιρός:για Τρίτη 20-6-2017



Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε αρχικά πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν, δίνοντας στα ορεινότερα βροχές και καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα. Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης σε πεδινές περιοχές της Θράκης.

Τα άγνωστα οφέλη της αγκαλιάς: 8 λόγοι να έρθουμε κοντά


«Χρειαζόμαστε τέσσερις αγκαλιές τη μέρα για να επιβιώσουμε, οκτώ αγκαλιές την ημέρα για να συντηρηθούμε και δώδεκα αγκαλιές την ημέρα για να αναπτυχθούμε», έχει πει η αμερικανίδα ψυχοθεραπεύτρια Virginia Satir.
Και οι επιστήμονες, όσο και η αίσθηση που αποκομίζουμε μετά από μια ζεστή αγκαλιά με ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, φροντίζουν να το αποδείξουν με χειροπιαστά στοιχεία, τα οποία συγκεντρώνουμε παρακάτω. Με μια προτροπή: Αγκαλιάστε περισσότερο, κάνει καλό.

Το κόλπο για να μην έχετε ποντίκια στο γκαράζ ή την αποθήκη


1

Για να μη μπαίνουν ποντίκια, πουλιά, κοριοί στο γκαράζ ή την αποθήκη σας, αρκεί το παρακάτω κόλπο…
Πάρτε ένα σάκκο πλυσίματος, απ” αυτούς που βάζουμε μέσα τα ευαίσθητα στο πλυντήριο.
Βάλτε μέσα …κόκκους ναφθαλίνης και κρεμάστε το κοντά στην πόρτα.
Αν υπάρχουν αντικείμενα που δεν θέλετε να πειράξουν τα ποντίκια, ρίξτε φύλλα μέντας ή και δυόσμου
Επίσης αν ρίξετε πιπέρι καγιέν σε διάφορα σημεία, θα αποφύγετε τα διάφορα ζωϋφια

Aπίστευτη τραγωδία στην Πορτογαλία: 57 νεκροί σε δασική πυρκαγιά (video)


http://greece-salonika.blogspot.com/2017/06/a-43-video.html


  • Τουλάχιστον 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν από δασική πυρκαγιά που έπληξε το Σάββατο την περιοχή Λεϊρία της Κεντρικής Πορτογαλίας, ανακοίνωσε την Κυριακή ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα.
 «Δυστυχώς, αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η χειρότερη τραγωδία που έχουμε βιώσει... τα τελευταία χρόνια» σε ό,τι αφορά τις δασικές πυρκαγιές, δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο Κόστα, ο οποίος μετέβη στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας, κοντά στη Λισαβώνα. 

Το πραγματικό Survivor είναι στη… Σχολή Ικάρων: Πώς εκπαιδεύονται οι μελλοντικοί μαχητές των αιθέρων – ΒΙΝΤΕΟ

Αν δεν φοιτήσει κανείς στη Σχολή Ικάρων δεν μπορεί να αντιληφθεί τη σκληρή εκπαίδευση στην οποία υποβάλλονται οι μελλοντικοί μαχητές των αιθέρων.
Η Σχολή Ικάρων αναπτύσσει τις στρατιωτικές αρετές και τη στρατιωτική αγωγή ώστε να διαμορφώνει αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας με στρατιωτική και αεροπορική συνείδηση, μόρφωση ανώτατου επιπέδου, άρτια επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση.

Αλματώδης αύξηση των POS - Πως το «πλαστικό χρήμα» καταλαμβάνει την αγορά

Το «πλαστικό χρήμα» έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας ειδικά μετά την επιβολή των capital controls το καλοκαίρι του 2015. 

Εδώ και κάθε μήνα λοιπόν παρουσιάζεται και νέο ρεκόρ στην χρήση των καρτών στις συναλλαγές καθώς οι φορολογούμενοι εξοικειώνονται όλο και περισσότερο...

H σκληρή αλήθεια των αριθμών για τους συνταξιούχους: μειώσεις έως 50% στο εισόδημα



«Πόσα είπατε ότι είναι τα μέτρα εις βάρος των συνταξιούχων μέχρι το 2022; Πόσααα;». Μέχρι και ο γνωστός Αλέκος από τη διαφήμιση της αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών που πέρασε πλέον στην ιστορία, θα έμενε με το στόμα ανοικτό στο άκουσμα ότι τα μέτρα που εκκρεμούν εις βάρος των συνταξιούχων από φέτος μέχρι και το 2022 ανέρχονται στα 6 δις. ευρώ. 

«ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ»! Καλεντερίδης: «Η διάλυση της Κύπρου θέτει σε κίνδυνο την επιβίωση της Ελλάδας»



Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο Σάββας Καλεντερίδης για τις εξελίξεις στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως τυχόν διάλυση της μεγαλονήσου θα επιφέρει δραματικές συνέπειες στον Ελληνισμό και στην επιβίωση της ίδιας της Ελλάδας.
Ολόκληρο το άρθρο του κ. Καλεντερίδη:
Είναι σε όλους γνωστό ότι η εισβολή και κατοχή της Κύπρου είναι ένα έγκλημα που σχεδιάστηκε από τον…

Βάσεις 2017: Σε ποια επιστημονικά πεδία έχουμε πτώση; Αναλύσεις

Φέτος έπεσαν δυσκολότερα θέματα σε σχέση με πέρυσι στα τα Μαθηματικά και τα Αρχαία Ομάδας Προσανατολισμού, όπως και στη Χημεία και τη Βιολογία και για αυτό θα υπάρξει πτώση στις βάσεις σχεδόν όλων των σχολών μεγάλης ζήτησης το 2017 σε σχέση με τις βάσεις του 2016.

Ξεκινούν «σαφάρι» καθημερινής φοροδιαφυγής: Ποιοι θα ελεγχθούν, ποια τα πρόστιμα

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει αρχίσει να ξεδιπλώνει το τμήμα του επιχειρησιακού της σχεδίου που
αφορά στην καταπολέμηση της καθημερινής φοροδιαφυγής, αυτής που φουντώνει το καλοκαίρι στους τουριστικούς προορισμούς και τις παραλίες.
Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΑΑΔΕ προβλέπει, μεταξύ άλλων, ότι θα πραγματοποιηθούν συνολικά φέτος περίπου 40.000 έλεγχοι στην αγορά, οι περισσότεροι από τους οποίους θα πραγματοποιηθούν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, σύμφωνα με το Capital.gr.

Αυτά είναι τα 10 φορολογικά μέτρα-σοκ που έρχονται το 2018



Δέκα νέα δημοσιονομικά μέτρα-σοκ, τα οποία θα προκαλέσουν περαιτέρω αυξήσεις επιβαρύνσεων στα εισοδήματα, στην ακίνητη περιουσία και τις καθημερινές συναλλαγές εκατομμυρίων φορολογουμένων, θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2018, βάσει του νέου αναθεωρημένου Μνημονίου ΙΙΙ, το οποίο περιελήφθη στην προχθεσινή συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Οι πολιτικές εφημερίδες 19/6/2017

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων