Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Καιρός:για Σάββατο 10-6-2017



Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για σποραδικές βροχές ή όμβρους, κυρίως στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 16 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 26, στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 26, και στην Κρήτη από 15 έως 27.

Μάς ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΑΝ και τότε! (Βάλτε τα αυτά στα σχολικά βιβλία, άν τολμάτε!)


ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ 'ΧΘΕΣ', ΜΕ ΤΟ 'ΣΗΜΕΡΑ', ΛΕΤΕ;



(ΝΑΙ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ...ΙΔΙΑ!)
Βρισκόμαστε στα 1843. Δηλαδή 174 χρόνια πρίν.
Η Ελλάς ευρέθη σε πλήρη αδυναμία αποπληρωμής του Διεθνούς της Χρέους!
Μόνον οι τόκοι που έπρεπε κάθε χρόνο να καταβάλλονται ήταν 7.000.000 δραχμές, ποσό μυθώδες τότε και ισοδυναμούσαν με το 50% των εσόδων του ελληνικού κράτους!

ΣΤΗΝΟΥΝ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ… «ΜΥΤΗ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΒΡΟΥ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την πόλη Αίνος, ακριβώς στα σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας, μια παλιά βυζαντινή μητρόπολη με πολλές βυζαντινές μεγαλοπρεπείς εκκλησίες, επέλεξαν οι Τούρκοι για να στήσουν ένα καινούργιο μεγάλο λιμάνι πολλών προδιαγραφών με αραβικά κεφάλαια.

Αυτός είναι ο λόγος που ίσως πρέπει να σταματήσετε τα χρησιμοποιείτε τα αντισηπτικά χεριών.



Τα αντισηπτικά χεριών είναι κυριολεκτικά παντού. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κουβαλάνε στις τσάντες τους μικρά τέτοια μπουκαλάκια.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται λογικό: στις ετικέτες τους διαβάζουμε πως είναι ικανά να σκοτώσουν το 99% των βακτηριδίων πράγμα που φαίνεται καλό. Κανείς δεν θέλει τα μικρόβια.

Τέλος η έκπτωση φόρου από αποδείξεις γιατρών!

Σε μια απίστευτη ρύθμιση προχώρησε η κυβέρνηση, που υποτίθεται ότι θέλει να μαζέψει φορολογικά έσοδα από τους "έχοντες". Κατήργησε στις 19/5/2017 και μάλιστα αναδρομικά, τη διάταξη που .....
προέβλεπε έκπτωση φόρου για όσους φορολογούμενους έβαζαν και ιατρικά έξοδα στη φορολογική δήλωση. Έτσι, οι αποδείξεις από γιατρούς και φάρμακα ΔΕΝ "μετράνε" από την 1η Ιανουαρίου 2017!

Η φρικτή αλήθεια που σοκάρει: Τι πραγματικά συμβαίνει όταν σε βάζουν οι εταιρείες σε αναμονή;


Η αποκάλυψη που έχει αφήσει άγρυπνους πολλούς καταναλωτές!
Φανταστείτε σκηνικό: Έχει έρθει ο λογαριασμός του κινητού «φουσκωμένος» για έναν ανεξήγητο λόγο και θες να επικοινωνήσεις με τον πάροχο ώστε να μάθεις το λόγο. Και μόλις πιάνεις γραμμή, ο εκπρόσωπος σού λέει ευγενικά ότι θα πρέπει να περιμένεις για λίγο στην αναμονή.

Μεγάλο σοκ! Ποιοι θα πληρώσουν αναδρομικά για εισφορές και συντάξεις

Αναδρομικός λογαριασμός για εισφορές που δεν επέβαλε ο ΕΦΚΑ αλλά και για μειώσεις συντάξεων που δεν εφαρμόστηκαν, παρότι αποφασίστηκαν, έρχεται από τον επόμενο μήνα.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», τον λογαριασμό αυτό καλούνται να πληρώσουν πάνω από 360.000 ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι οι οποίοι ανήκουν στις εξής τρεις κατηγορίες:

Έρχονται πρόστιμα 400 ευρώ για όσους "κρατούν" τις θέσεις πάρκινγκ με καρέκλες!



«Μαχαιριά» στην ελληνική ευρηματικότητα αποτελεί ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας κυρίως για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που στερούνται νόμιμης θέσης στάθμευσης και εφεύρουν διάφορους τρόπους για να εξασφαλίζουν μόνιμα μια θέση πάρκινγκ έξω από το σπίτι τους!
Άλλωστε δεν είναι και λίγες οι φορές που κυρίως οι σύζυγοι των ιδιοκτητών αυτοκινήτων ή οι γονείς αν πρόκειται για νεαρό οδηγό που τοποθετούν σκόπιμα τα σκαμπό, τις καρέκλες ή ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς για να εμποδίσουν κάποιον άλλο οδηγό να παρκάρει το όχημά του στην... ιδιωτική θέση πάρκινγκ τους που βρίσκεται μπροστά στην κατοικία τους.

Κατασχέσεις διαφόρων προϊόντων, μέχρι και αυτοκινήτων στο δρόμο, από τελωνειακούς!



Μπαράζ κατασχέσεων καταγράφει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, σε ελέγχους, που διενεργήθηκαν στα σύνορα και στο εσωτερικό της χώρας, για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος.
Με ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ γνωστοποιεί μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις κατασχέσεων για τους μήνες από Ιανουάριο έως Απρίλιο του 2017.

«Ανάσταση» νεκρών σε... εργαστήρια - Η αντίδραση της εκκλησίας



«Ρόλο» Θεού διεκδικούν οι επιστήμονες μιας αμερικανικής εταιρίας βιοτεχνολογίας, που σκοπεύουν μέσα στο 2017 να χαρίσουν ζωή σε νεκρούς.

Το φιλόδοξο project έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς ούτε οι εμπνευστές του γνωρίζουν αν αυτοί που θα επαναφέρουν από το... υπερπέραν θα είναι όπως ήταν πριν πεθάνουν ή άψυχα «ζόμπι» χωρίς συναισθήματα και λογική.

Δωρεάν Wi-Fi σε 8.000 δήμους έως το 2020 - Θα χρηματοδοτηθει από τον τρέχοντα προϋπολογισμό της Ε.Ε.



Στην παροχή δωρεάν ασύρματων συνδέσεων στο Διαδίκτυο σε μέχρι και 8.000 δήμους της Ε.Ε. έως το 2020, συμφώνησε πρόσφατα η νομοθετική εξουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η πρωτοβουλία, η οποία θα περιλαμβάνει κονδύλι 120 εκατομμυρίων ευρώ, θα χρηματοδοτηθεί από τον τρέχοντα προϋπολογισμό της Ε.Ε., ύψους 1 τρισεκατομμυρίων ευρώ, ο οποίος τρέχει από το 2014 έως το 2020, αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα Euractiv, το οποίο επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/6/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων