Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Καιρός:για Κυριακή 21-5-2017



Σταδιακή μεταβολή του καιρού από τα βόρεια και δυτικά τμήματα με βροχές και τοπικές καταιγίδες και βαθμιαία επέκταση των φαινομένων στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε την Κυριακή 21 Μαΐου 2017. Τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και αργότερα στα κεντρικά, ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά. Παύση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες στα βόρεια κι έπειτα στα κεντρικά.

Γιατί η κολύμβηση είναι «Φάρμακο» για τον οργανισμό. Δέκα λόγοι για να αρχίσετε συστηματικά την κολύμβηση


Η άσκηση είναι τόσο καθοριστική για την καλή υγεία ώστε έχει προταθεί να συνταγογραφείται για συγκεκριμένες παθήσεις ως “φάρμακο».
Οι ορθοπεδικοί λένε ότι η κολύμβηση είναι μια από τις καλύτερες μορφές άθλησης για τα οστά γιατί δεν τα καταπονεί και δεν προκαλεί τραυματισμούς.
Διαβάστε 10 επιπλέον λόγους που η επαφή με το νερό ωφελεί τον ανθρώπινο οργανισμό:

Όλο το σπίτι στα χέρια σου!

Οι έξυπνες οικιακές συσκευές σου λύνουν τα χέρια. Τώρα μπορείς να ελέγξεις τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την κουζίνα και την τηλεόραση σου πατώντας απλά ένα κουμπί του κινητού σου!

  • Με το κινητό σου μπορείς να ελέγξεις τη θέρμανση και τον κλιματισμό σου.
Πριν πας στο σπίτι, με το κινητό σου μπορείς να στείλεις εντολή μέσω internet στον έξυπνο θερμοστάτη ή στο high tech κλιματιστικό σου και να έχουν ήδη πιάσει την τέλεια θερμοκρασία πριν ανοίξεις την πόρτα. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένεις ένα μισάωρο μέχρι να γίνει η θερμοκρασία του σπιτιού υποφερτή.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ! Ζουν 120 χρόνια, αρρωσταίνουν σπάνια και στα 65 κάνουν παιδιά!



Αποτελούν το βασικό αντικείμενο πλήθους ερευνών εξαιτίας όλων των παραπάνω…

Υπάρχει μία φυλή η οποία ζει χωρίς άγχος και διαμάχες σε μια κοιλάδα ανάμεσα σε
Πακιστάν και Ινδία.

Οι Χούνζα ζουν σε μια κοιλάδα που φέρει το ίδιο όνομα κάπου ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν και αποτελούν το βασικό αντικείμενο πλήθους ερευνών ακριβώς εξαιτίας της θαυμαστής καλοζωίας και μακροζωίας τους.

Προφητείας το ανάγνωσμα: Όταν οι δανειστές οργανώνουν συσσίτια, να ετοιμάζεστε για μεγάλη πείνα



Είναι ντροπή σας να λοιδορείτε τα σχολικά γεύματα, που είναι μια νέα κουλτούρα συντροφικότητας στο σχολείο»! Τάδε έφη Θεανώ η Φωτίου, η βουλευτής που έγινε περισσότερο γνωστή για μία ρήση της περί γεμιστών. Τέταρτο μνημόνιο και συσσίτια!
Φτώχεια, χωρίς λατέρνα και χωρίς φιλότιμο. Αν είχαν φιλότιμο θα είχαν ήδη παραιτηθεί.

ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2017: Αρχίζουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα

Από την Παρασκευή 19.05.2017 οι αιτήσεις για τους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ. Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Η Διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού καλεί τους ενδιαφερόμενους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ, να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής.

«Τορπίλη» από το Κογκρέσο: Ζητά από το ΔΝΤ να εγκαταλείψει την Ελλάδα

«Τορπίλη» από το Κογκρέσο: Ζητά από το ΔΝΤ να εγκαταλείψει την Ελλάδα
Mήνυμα προς το ΔΝΤ να μην συμμετάσχει σε ένα τρίτο ελληνικό πρόγραμμα έστειλε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νομισματικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, ρεπουμπλικάνος Αντι Μπαρ, κατά την διάρκεια ακρόασης με θέμα «τα διδάγματα από τις διασώσεις του ΔΝΤ στην Ελλάδα».

Η ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Τσουνάμι επενδύσεων 40 δισ. δολάρια – Τι θα αγοράσουν



Μεταφορές, τηλεπικοινωνίες και ενέργεια είναι οι τρεις τομείς όπου, σύμφωνα με το Σχέδιο Δράσης που υπεγράφη μεταξύ της ελληνικής και της κινεζικής κυβέρνησης κατά την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο, θα υπάρξει άμεση οικονομική συνεργασία και προσέλκυση κινεζικών επενδύσεων.

Ερχονται πρόστιμα - φωτιά για όσους δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας

Ερχονται πρόστιμα - φωτιά για όσους δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας
Στο στόχαστρο της Αενεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων μπαίνουν δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας και τα πρόστιμα θα πέσουν... βροχή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης προχώρησε αρχικά σε έλεγχο των οχημάτων, που έχουν ταξινομηθεί από το 2010 έως και το 2016, και εντόπισε οφειλέτες, που δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας για τις χρονιές από το 2013 έως το 2017.

Αγοράζουμε Ελληνικά; Υπάρχει ακόμα ελπίδα!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης 
Χρόνους μας ταξιδεύει δε βουλιάξαμε
χίλιους καπεταναίους τους αλλάξαμε

Κατακλυσμούς ποτέ δε λογαριάσαμε
μπήκαμε μες στα όλα και περάσαμε

Κι έχουμε στο κατάρτι μας βιγλάτορα*
παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα!**

(Οδυσσέας Ελύτης, από το «Τρελοβάπορο» της ποιητικής συλλογής «Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας»)

Χαμηλά παραμένουν τα ποσοστά ανακύκλωσης στην Ελλάδα

Χαμηλά παραμένουν τα ποσοστά ανακύκλωσης στην Ελλάδα
Την ανάγκη να δημιουργηθούν ενδιάμεσες μονάδες, για να δώσουν λύσεις στην ανακύκλωση, υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ευστράτιος Ζαφείρης, λέγοντας ότι "δεν μπορούμε να είμαστε μόνο καταναλωτές τεχνολογίας, πρέπει να αναπτύξουμε τεχνολογία για να υπάρχει προστιθέμενη αξία, ώστε να προκύπτει και όφελος οικονομικό για τη δραστηριοποίηση επιχειρήσεων".

Οι πολιτικές εφημερίδες 20/5/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων