Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 8-5-2017


Την Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 στο Αιγαίο, την Πελοπόννησο, και την ανατολική Στερεά Ελλάδα αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, ενώ υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν και λίγες ασθενείς, τοπικές βροχοπτώσεις. Στην Ήπειρο, την δυτική Στερεά, και την Μακεδονία θα αναπτυχθούν νεφώσεις από νωρίς το πρωί και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Η τιμωρία των προδοτών στην Αρχαία Ελλάδα


Παίρνοντας για βάση το έντονο πολιτειακό αίσθημα των Αρχαίων Ελλήνων και τις ιεροπραξίες τους, καταλαβαίνουμε, γιατί ή προδοσία χαρακτηριζόταν σαν το πιο βαρύ έγκλημα. Κι αν εμβαθύνουμε στο γεγονός, ότι όλοι οι προδότες, μετά την ατιμωτική εκτέλεση τους, δεν επιτρεπόταν να ταφούν, θα καταλάβουμε πόσο μεγάλη, πόσο συντριπτική ήταν η ποινή πού τους επιβαλλόταν.

To δεντρολίβανο ενισχύει τη μνήμη των μαθητών


Η ευεργετική επίδραση του δεντρολίβανου στη μνήμη μας είναι γνωστή εδώ και καιρό καθώς οι Αρχαίοι Έλληνες το αναφέρουν σε κείμενά τους ως ενισχυτικό της μνήμης.

Τώρα επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Northumbria, συνεχίζοντας παλιότερες έρευνες που έδειχναν ότι το αιθέριο έλαιο του δεντρολίβανου ενισχύει τη μνήμη των ενηλίκων, βρήκαν ότι βοηθά και στη μνήμη των μαθητών.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! Λείπουν ΣΕΡΡΕΣ, ΑΜΦΙΠΟΛΗ, ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ, ΚΕΡΚΙΝΗ από τα βίντεο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας άφησε εκτός διαφημηστικού σποτ ΣΕΡΡΕΣ, ΑΜΦΙΠΟΛΗ, ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ, ΚΕΡΚΙΝΗ στη σημαντική Έκθεση Arabian Travel Market στο Ντουμπάι. 
Αν δει κανείς προσεκτικά τα videos της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα διαπιστώσει πως ίσως ο Νόμος Σερρών βρίσκεται σε …άλλη Περιφέρεια! 

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με το φονικό διαδικτυακό «παιχνίδι» Blue Whale Challenge (Μπλε Φάλαινα)



Τους κινδύνους που ελλοχεύουν, κυρίως για τους έφηβους, από το διαδικτυακό φαινόμενο «Blue Whale Challenge» (Δοκιμασία-Πρόκληση «Μπλε Φάλαινα») επισημαίνει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώνει σε ανακοίνωσή της τους πολίτες και ιδίως τους γονείς, αναφορικά με φαινόμενο, το οποίο αποκαλείται » Blue Whale Challenge ” (Δοκιμασία – Πρόκληση «Μπλε Φάλαινα»).

Παραλιακή διαδρομή από τον αστικό ιστό μέχρι το Καλοχώρι


Αποτέλεσμα εικόνας για πκμ

Προωθείται από την ΠΚΜ μέσω του προγράμματος βιώσιμης αστικής ανάπτυξης για ολοκληρωμένες χωρικές επενδύσεις
Η δημιουργία μιας παραλιακής περιπατητικής και ποδηλατικής διαδρομής, μήκους 6 περίπου χιλιομέτρων από τον αστικό ιστό της Θεσσαλονίκης μέχρι τη λιμνοθάλασσα του Καλοχωρίου προωθείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του προγράμματος βιώσιμης αστικής ανάπτυξης για ολοκληρωμένες χωρικές επενδύσεις, το οποίο διαχειρίζεται η αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης.

ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! Το 96% ΔΕΝ εμπιστεύεται την Τηλεόραση και τους Δημοσιογράφους αλλά το διαδίκτυο!


Το διαδίκτυο είναι εδώ για να ξεβρακώνει την προπαγάνδα τους και θα το κάνει όλο και περισσότερο.

Οσο κι αν προσποιείται ο μεγαλο-δημοσιογράφος του ΣΚΑεΙ ότι δεν καταλαβαίνει το γιατί η πτωχή πλέμπα δεν εμπιστεύεται τις «επώνυμες» πένες τους και την μεγάλη «σοφία» τους, η αλήθεια είναι εδώ και τους ισοπεδώνει!


Ο Δημοσιογράφος μάλιστα αφήνει υπονοούμενο ότι όποιος δεν εμπιστεύεται το ΣΚΑεΙ (και MEGA, STAR, ANT1 κτλ) είναι εν ολίγοις και «ψεκασμένος» ενώ η συστημική Τηλεόραση είναι η μόνη πηγή ειδήσεων.

Στα 620 ευρώ ο μέσος φόρος για χρεωστικές φορολογικές δηλώσεις

  • Στα 620 ευρώ διαμορφώνεται ο μέσος φόρος που θα κληθούν να πληρώσουν οι 112.673 φορολογούμενοι με χρεωστικές δηλώσεις, σύμφωνα με τις 368.537 φορολογικές δηλώσεις που έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι μηδενικές, δηλαδή δεν προκύπτει όφελος για τα κρατικά ταμεία.

Έρευνα Σοκ: Ένας πρόχειρος υπολογισμός, για το πόσα ευρώ βγάζουν οι τράπεζες από τα pos. Κατάλαβες τώρα;;

Εδώ και λίγο καιρό είχα την απορία: πόσα λεφτά κερδίζουν οι τράπεζες από τα ‘’μηχανάκια’’ pos. Έκατσα και έκανα έναν πρόχειρο υπολογισμό, τον οποίο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

Συνταξιούχοι: «Φιλοδώρημα» οι συντάξεις από το 2019 - Είμαστε εξαθλιωμένοι


συνταξεις

Σε φιλοδώρημα θα μετατραπούν από το 2019 οι συντάξεις μετά τη νέα περικοπή της προσωπικής διαφοράς και τη μείωση του αφορολογήτου που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους δανειστές, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δικτύου, Νίκο Χατζόπουλο, τα «χαράτσια» από τη μείωση των συντάξεων, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και την αύξηση της φορολογίας έχουν προκαλέσει τη μείωση κατά 50% του εισοδήματος των απόμαχων της ζωής.

Οι Έλληνες νέοι, οι πιο απογοητευμένοι στην Ευρώπη...

  • Το Ίδρυμα TUI παρουσίασε την Πέμπτη στο Βερολίνο τα αποτελέσματα μιας έρευνας για τα «πιστεύω» των ευρωπαίων νέων. 


Στην έρευνα του ινστιτούτου δημοσκοπήσεων YouthGov συμμετείχαν 6.000 νέοι μεταξύ 16 και 25 ετών από την Γερμανία, τη... Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Πολωνία και την Ελλάδα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 7/5/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων