Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Καιρός:για Κυριακή 7-5-2017



Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι αυξημένες, κυρίως στην κεντρική και βόρεια χώρα όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται το μεσημέρι και απόγευμα στη Μακεδονία και τη Θράκη. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα στα δυτικά, και προς το βράδυ στην υπόλοιπη χώρα. Η θερμοκρασία στα βορειοδυτικά θα παρουσιάσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Φυσικές λύσεις για καλύτερο ύπνο


Φυσικές λύσεις για καλύτερο ύπνο - Media

Εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο αντιμετωπίζουν προβλήματα στον ύπνο, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουν επαρκή και ποιοτική ξεκούραση και κατ’ επέκταση να ταλαιπωρούνται...
από επίμονη κούραση και καθημερινή υπνηλία, έλλειψη συγκέντρωσης και άλλα ενοχλητικά συμπτώματα.

Έρχεται ο πρώτος καύσωνας – Δείτε πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία!



«Θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα» τα οποία θα φέρουν και το πρώτο «κύμα»... καύσωνα αναμένονται τις επόμενες ημέρες.
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος προβλέπει τη θερμοκρασία έως και την Κυριακή να πλησιάζει στα πεδινά ηπειρωτικά και τους 29-30 βαθμούς ενώ όπως γράφει προς τα μέσα του μήνα προβλέπεται στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας ο υδράργυρος να αγγίξει ακόμη και τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Κύριε Τσίπρα... Τις Κυριακές θέλω τον μπαμπά μου


Καιρός να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να αντισταθούμε...
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΖΙ, ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΩΝΙΣΕΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι!

Και οι ΚΟΥΦΑΛΕΣ της ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΝ ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ!

Έφτασαν οι Καινούργιες Ταυτότητες | ΔEΙΤΕ τι θα Πάθουμε Χωρίς Αυτές…

Καθημερινά παρατηρούμε να προωθούν το τσιπάρισμα, το οποίο ήδη πραγματοποιείται σε κάποιες
χώρες, όχι όμως υποχρεωτικά. Εδώ στην χώρα μας
είναι έτοιμοι να το επιβάλλουν με τις καινούργιες ταυτότητες και μάλιστα με κόστος για τον πολίτη.
Το σύστημα δηλαδή, κερδίζει καθώς επιβάλει την πώληση αλλά ταυτοχρόνως επιβάλλει τον απόλυτο έλεγχο.
Προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως υπάρχουν οφέλη, ενώ όταν ο κόσμος αρνηθεί, θα τον υποχρεώσουν να σφραγιστεί.

Φοιτητές του ΑΠΘ και του ΠΑΜΑΚ διακρίθηκαν σε διεθνή διαγωνισμό με το «έξυπνο» τρυπάνι



Δημιουργία υπηρεσίας κατοχύρωσης ευρεσιτεχνιών εξετάζει το ΠΑΜΑΚ-Η συμφωνία θα αφορά τα ποσοστά συνεκμετάλλευσης και το πώς θα περάσει η ιδέα στην παραγωγή και στις επιχειρήσεις
Ένα «έξυπνο» τρυπάνι, που καταγράφει τις κινήσεις του και παρακολουθεί τη «συμπεριφορά» του κατά τη χρήση, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες στους κατασκευαστές του για τον σχεδιασμό επόμενων βελτιωμένων εκδόσεων, δημιούργησε πενταμελής ομάδα Ελλήνων φοιτητών. Τρεις φοιτητές οικονομικών επιστημών, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Γιώργος Φόρογλου, Γιώργος Χάτσιος, Κωνσταντίνος Μουταφίδης) και δύο φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ (Λευτέρης Αδαλάκης, Γιώργος Κυριαζίδης)

Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους



Τάδε έφη ο Τουργκούτ Οζάλ, Πρωθυπουργός της Τουρκίας στη δεκαετία του ’80 και το λεγόμενο «Δόγμα Οζάλ» είναι αυτό που βλέπουμε να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σήμερα. Δυστυχώς πολλοί νεοέλληνες, ευρισκόμενοι σε πλήρη σύγχυση, αδυνατούν να κατανοήσουν την ειδίκευση της Τουρκίας σε κάθε τύπου εθνοκαθάρσεις.

Έρχεται φόρος με το μήνα για όλους

Όχι μόνο όσοι διαθέτουν πιστωτική κάρτα, αλλά όλοι οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εξοφλούν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις σε μηνιαίες δόσεις.
Αυτό, τουλάχιστον, προβλέπει σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr έχει ήδη συζητηθεί με τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών και έχει μάλιστα πάρει και την κατ’ αρχήν έγκρισή τους.

Τη Δευτέρα τελικά η κρίσιμη συνάντηση αιρετών-Σπίρτζη για τον ΟΑΣΘ



Θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας
Οι προτάσεις των αιρετών για το θέμα της δημιουργίας των δύο νέων φορέων που θα δημιουργηθούν στη Θεσσαλονίκη για τις αστικές συγκοινωνίες καθώς και οι διευκρινίσεις του υπουργού Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη για το σχέδιο του θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης των δύο πλευρών που θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα στην έδρα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) στη Θεσσαλονίκη.

Τρέχουμε την Κυριακή στο πιο όμορφο σημείο της πόλης!

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται στο πιο όμορφο σημείο της τα Βίκος Street Relays 2017, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά! Το ραντεβού μας είναι για το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαΐου στο πιο όμορφο σημείο της πόλης.

Απλός κόσμος, οικογένειες, φίλοι, παρέες, δρομείς, αθλητές, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές θα είναι στη Νέα Παραλία έτοιμοι να ζήσουν όλοι μαζί, άλλη μια μεγάλη αθλητική γιορτή, που και φέτος θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της μακεδονικής πρωτεύουσας.

24ος Γύρος της Αθήνας & ο 1ο Athens International Criterium

Δύο ημέρες γεμάτες ποδήλατο θα απολαύσουν αυτό το Σαββατοκύριακο (06 και 07 Μαΐου 2017) οι κάτοικοι της Αθήνας. Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, την Πλατεία Συντάγματος, θα στηθεί μια γιορτή που θα αποτελέσει ξεχωριστή εμπειρία για τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 6/5/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων