Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Καιρός:για Τρίτη 25-4-2017



Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε βελτιωμένο καιρό με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις και περιορισμένη κατά τόπους ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Από το μεσημέρι και μετά, οι νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά θα είναι περισσότερες και ενδέχεται να εκδηλωθούν όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Κεντρικής Θεσσαλίας.

Η φύση θεραπεύει...Τι πρέπει να τρώμε για να νικάμε όλες τις ασθένειες!


Η φύση θεραπεύει...

Άγχος: Ηρεμεί με βασιλικό, θυμάρι, βερίκοκο, βρώμη, παντζάρι, λάχανο, μαρούλι, μαντζουράνα, ρίγανη, ροδάκινο, μαϊντανό.
Αεροφαγία: φρέσκο γλυκάνισο, μάραθο (φινόκιο), λεμόνι, μαντζουράνα, μέντα, ρίγανη.
Αδυναμία (οργανισμού): δεντρολίβανο, μαντζουράνα, φασκόμηλο, πιπεριές

Το πείραμα της σκάλας: Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο χειραγωγούνται οι μάζες (Βίντεο)

Όταν ένας πίθηκος επιχειρούσε να ανεβεί την σκάλα για να πιάσει την μπανάνα, τότε όλοι οι πίθηκοι καταβρέχονταν με παγωμένο νερό,προσπαθούσαν να ανεβούν την σκάλα και να πάρουν την μπανάνα,
αλλά η νέα ψυχρολουσία που ακολουθούσε, τους έκανε να σταματούν την προσπάθειά τους. Αφού επαναλήφθηκε η ίδια διαδικασία για μερικές φορές ακόμα, στο τέλος οι πίθηκοι εγκατέλειψαν τελείως την προσπάθεια τους να πάρουν την μπανάνα, συνδέοντας και συσχετίζοντας την τιμωρία τους με το παγωμένο νερό μ’ αυτήν ακριβώς την προσπάθεια.

9 συνήθειες που έχουν οι γονείς των καλών μαθητών



Όλοι θέλουμε να έχουμε σωστά και επιτυχημένα παιδιά! Η επιστήμη δίνει τη συνταγή! Υπάρχουν 9 σημαντικά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι γονείς για να έχουν επιτυχημένα παιδιά.

Ξεκινήστε από τώρα!

Έρχεται η πιστωτική κάρτα με δακτυλικό αποτύπωμα..



  • Μια κάρτα με ενσωματωμένο αισθητήρα ανάγνωσης των δακτυλικών αποτυπωμάτων του κατόχου της αποκάλυψε ότι πρόκειται να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό η MasterCard, μέχρι τα τέλη του έτους. 

Τα νέα του αμερικανικού κολοσσού έρχονται περίπου τρία χρόνια μετά την... αρχική ανακοίνωσή του γύρω από τη νέα γενιά καρτών και έπειτα από την ολοκλήρωση δύο επιτυχών δοκιμών στη Νότια Αφρική.

Συναγερμός: Θύματα μεγάλης ιντερνετικής απάτης χιλιάδες Ελληνες

Συναγερμός: Θύματα μεγάλης ιντερνετικής απάτης χιλιάδες Ελληνες
Μία απάτη που υπόσχεται δωρεάν ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων αν πληρώσεις συγκεκριμένο ποσό και προσελκύσεις και άλλους στο project, έχει ήδη τα πρώτα της κρούσματα και στη χώρα μας.
«Θα σου άρεσε να οδηγείς ένα αυτοκίνητο με μηδενικό κόστος; Έλα να γίνει μέρος της πρώτης κοινότητας δωρεάν ενοικίασης αυτοκινήτου», υπόσχετα μία εταιρεία που φέρεται να είναι «βιτρίνα» εξαπάτησης χιλιάδων ανθρώπων.

Θεσσαλονίκη: Μαθητής κατασκεύασε συσκευή μέτρησης σκολίωσης χωρίς ακτινογραφία



Θα εφαρμοστεί πρακτικά σε ασθενείς και εφόσον τα αποτελέσματα είναι ακριβή υπάρχει η σκέψη να κυκλοφορήσει στο εμπόριο
Την κατ’ οίκον μέτρηση της σκολίωσης χωρίς τη χρήση ακτινογραφίας επιτρέπει μια συσκευή που δημιούργησε ο μαθητής της Α’ Λυκείου του 1ου Πειραματικού Λυκείου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γκατζώνης.

Εσείς ξέρετε ότι το Χιούι UH-1 έπεσε πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ - Πάμε όμως να δούμε τι ΔΕ σας λένε!



Από το 1990 ως και σήμερα, έχουν σημειωθεί 100 αεροπορικά δυστυχήματα με αεροπλάνα και ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας, της Αεροπορίας Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού! 124 πιλότους και πληρώματα έχει θρηνήσει η Πολεμική μας Αεροπορία με 86 αεροπλάνα και ελικόπτερα να έχουν καταπέσει! 28 νεκρούς η Αεροπορία στρατού με 6 ελικόπτερα πεσμένα. 2 ελικόπτερα το Πολεμικό μας ναυτικό με 6 νεκρούς! 

Η μαφία της επαιτείας άπλωσε τα πλοκάμια της στη Θεσσαλονίκη



Του Κώστα Καντούρη
kantouris@hotmail.com
Μία αυτοσχέδια πινακίδα με τη λέξη “Πεινάω”, έχοντας συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στη γραφή της, αποτελεί το σήμα κατατεθέν δεκάδων βούλγαρων επαιτών, κυρίως ανάπηρων και ηλικιωμένων, που έχουν κατακλύσει τα φανάρια, αλλά και τα πεζοδρόμια του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Η πινακίδα, ανάλογα με τον τρόπο γραφής, ανορθόγραφα ή με το ωμέγα μικρότερο των άλλων χαρακτήρων, δίνει την εντύπωση ότι παραπέμπει σε στοιχεία συγκεκριμένου κυκλώματος, που έχει καταλάβει και εκμεταλλεύεται τη συγκεκριμένη θέση επαιτείας, αλλά και τον κακόμοιρο ζητιάνο.

«Χτίζουν» ναυπηγείο - μαμούθ στην Ελλάδα

«Χτίζουν» ναυπηγείο - μαμούθ στην Ελλάδα
ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΡΙΟΥ ΣΥΡΟΥ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΣΧΗΜΑ
Του Γιώργου Μανέττα
gmanettas@pegasus.gr
Φιλόδοξο σχέδιο για την αναβίωση της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας, μέσα από τη συνένωση των ναυπηγείων της χώρας σε ένα mega ναυπηγείο, βρίσκεται στα σκαριά. Ένα τέτοιο σχήμα θεωρείται ικανό να αντεπεξέλθει στον διεθνή ανταγωνισμό και να προσελκύσει σημαντικό έργο από τα ναυπηγεία της Ασίας αλλά και γειτονικών χωρών που σήμερα καρπώνονται τη μερίδα του λέοντος, με τεράστια οφέλη για τις εθνικές οικονομίες των κρατών τους.

Έκρυψαν το πετρέλαιο για να μας βάλουν στο ΔΝΤ



Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Στο τελευταίο μέρος σήμερα της μεγάλης δημοσιογραφικής μας έρευνας που αποκαλύπτει μια μεγάλη εθνική προδοσία με τον ορυκτό μας πλούτο, συνδέει την απόκρυψη του πλούτου αυτού από τις τελευταίες κυβερνήσεις με την τελική υπαγωγή της χώρας στην κόλαση της τρόικα.

Τρεις μήνες μετά τις εκλογές του 2004, Έλληνες επιστήμονες του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Τμήματος Φυσικών Πόρων του ΤΕΙ Κρήτης, είχαν δημοσίως χαρακτηρίσει την Ελλάδα «πετρελαιοφόρο χώρα» και είχαν τονίσει πως ήταν επιτακτική ανάγκη για προσπάθεια έρευνας για πετρέλαιο σε χερσαίες ή και παράκτιες περιοχές να στηριχθεί από την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/4/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων